Strijkplankhoezen (60)

Strijkplankhoes kopen bij Blokker

Vind je strijken niet het leukste karweitje om te doen? Maak van het strijken een feest met de deze vrolijke maar ook handige strijkplankhoezen van Blokker. Naast dat een strijkplankhoes zorgt voor de juiste looks van je strijkplank, is het ook nog eens functioneel. De strijkplank hoes beschermt je strijkplank en zorgt ervoor dat het strijken een stuk makkelijker gaat. Zo wordt strijken een stuk minder erg en gaat je strijkplank ook nog eens veel langer mee.

Welk merk strijkplankovertrek past het beste bij jou?

Vervang je oude versleten strijkhoes door een echte kleurrijke strijkplankhoes van bijvoorbeeld het merk Leifheit. De Leifheit strijkhoezen laten de lucht van de strijkplank gemakkelijk door, maar ook het stoom wat vrijkomt tijdens het strijken gaat zonder moeite door de hoes heen, dit voorkomt dat gecondenseerde stoom op de vloer druppelt. Je kunt ook kiezen voor de vrolijke strijkplankhoezen van Brabantia. Als je zoekt naar duurzame strijkplankovertrek is Brabantia het merk voor jou. Door de twee millimeter dikke schuimlaag, in combinatie met het duurzame katoen, zal de Brabantia strijkplankhoes zich lange tijd rond jouw strijkplank spannen.

Het kiezen van de juiste strijkplankhoes

Het kiezen van het juiste strijkplankovertrek hangt af van het soort strijkijzer dat je gebruikt en de strijkplank die je thuis hebt. Het is daarom belangrijk dat je de afmetingen van je strijkplank weet. De strijkplankovertrekken van Brabantia zijn gemarkeerd met een letter die ook te vinden is op de strijkplank. Zo is het gemakkelijk om exact het juiste strijkplank overtrek te vinden. Leifheit heeft een universeel formaat. Kijk en vergelijk om de voor jou best passende strijkplankhoes te vinden. Bekijk alle strijkplankhoezen online in de webshop van Blokker. Wil je de hoezen toch liever eerst in het echt zien? Kom dan langs in één van onze winkels bij jouw in de buurt!