Care Less Opblaasbaar Ligbad - Ijsbad - Opvouwbaar Bad - Elektrische Pomp & Afvoerslang

Omschrijving

U heeft geen ingebouwd bad, maar u wilt wel kunnen ontspannen en genieten van een bad die u altijd gemakkelijk zelf kunt gebruiken? Dan is dit luxe opblaasbare ligbad van Care Less ideaal om in huis te halen! Na feedback van onze klanten is het ligbad opnieuw en in perfectie ontworpen. Door de versterkte PVC-laag kan deze eenvoudig en overal binnen enkele minuten worden opgezet. Hierdoor kunt u het opblaasbare ligbad ook makkelijk meenemen op vakantie en hoeft u niet elke keer naar het zwembad. Het ligbad is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Met dit ligbad kunt u op ieder gewenst moment genieten van uw eigen ligbad!


Comfortabel
Het opblaasbare bad is gemaakt van extra dik 6-laags PVC en is voorzien van een zachte bodem, hoofdsteun en zijkant. Hierdoor wordt ons ligbad vaak comfortabeler ervaren dan een gewoon bad. Ook zorgt het ligbad voor een welverdiende ontspanning bij last van spierpijn, rugklachten of een zwangerschap. Het zitbad is standaard voorzien van een hoofdkussen en bekerhouder. Zo kunt u optimaal genieten!

 

Voordelen:
- Bespaart geld (geen echt bad meer nodig)
- Comfortabel
- Overal te gebruiken
- Snel op te zetten
- Gemakkelijk te legen
- Bestand tegen bad-, zout, olie en schuim
- Geschikt tot 45°C en voor ijsbaden
- Relax More

Eenvoudig op te zetten
Het bad is binnen enkele minuten gemakkelijk op te zetten met behulp van de elektrische pomp die u bij uw aankoop meegeleverd krijgt. Daarna hoeft u het bad alleen nog te vullen met water en dan is het bad klaar voor gebruik!

Waar te gebruiken?
Het ligbad is 158x80x42, waardoor deze bijna in iedere badkamer gebruikt kan worden. Een groot voordeel is dat u met dit ligbad de aanschaf van een duur bad bespaart, die u ook nog eens niet kan verplaatsen of met u mee kan brengen. Doordat het opblaasbare ligbad is gemaakt van het juiste materiaal, is het zitbad ook te gebruiken voor in de tuin, woonkamer of op vakantie!

(Let op: zorg er altijd voor dat u de afvoerslang gemakkelijk in een waterafvoerplek kan stoppen. Zo ondervindt u geen problemen met het weg laten lopen van het water).


Uit gebadderd?
Dankzij de meegeleverde afvoerslang loopt het opblaasbaar ligbad gemakkelijk en gelijkmatig leeg. Hierna kunt u het eenvoudig opbergen met de opbergzak. Neem het bad vervolgens mee of berg het op tot de volgende baddersessie.
 

Careless Ligbad:
• Opblaasbaar Ligbad
• Afvoerslang
• Gebruiksaanwijzing

Specificaties

  • Merk: Care Less
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 8719992764167
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 158x80x70 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten