CAT S42 H+ Zwart

4333747
977.40
Je kunt 195 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 195 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
WOHI
3,7 Sterren
CAT S42 H+ Zwart
977.40
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 969.60
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Op 6 oktober presenteerde Google het nieuwe toestel in de Pixel-lijn, de Google Pixel 7! De opvolger van de Pixel 6 is een toestel gemaakt voor sterke prestaties en uitermate geschikt voor de echte smartphone liefhebber.

Google heeft met de Pixel 7 128GB Wit wederom een zelf ontworpen chipset op de markt gebracht, deze chipset is nog sneller en zuiniger dan de voorganger. De cameramodule bestaat weer uit een hoofd- en een ultragroothoekcamera, beide lenzen zorgen voor hoge kwaliteitsfoto’s.

Verbeterde chipset
Google verraste bij de Pixel 6 en kwam, waar veel concurrenten externe processors gebruiken, met hun zelf ontworpen Tensor-chipset. Deze processor leverde uitstekende prestaties bij de Google Pixel 6. Deze chipset is nu in verschillende opzichten verbeterd en Google presenteert hiermee de Tensor G2 chipset. Door deze processor is je nieuwe smartphone nog sneller en gaat ook de batterij flink langer mee.

Compacter design
In het eerste opzicht lijkt de Pixel 7 128GB Wit veel op zijn voorganger, dit komt uiteraard vooral door de opvallende cameramodule. Deze module is bij het nieuwste toestel echter gemaakt van metaal in plaats van breekbaar glas. De Google Pixel 7 is ook iets compacter en ligt fijner in de hand.

In de doos:

  • Kabel van 1 m voor USB-C® naar USB-C (USB 2.0)
  • Snelstartgids
  • Quick Switch-adapter
  • Simladeopener

Klik hier voor meer productspecificaties

Productspecificaties

  • Merk: CAT
  • EAN: 0840244700669
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten