Charlemagne Caffeine Shampoo

4113221
22.95 19.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
JustAnotherStore
4,1 Sterren
Charlemagne Caffeine Shampoo
22.95 19.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Heb jij last van haaruitval? En wil jij je haargroei versterken? Dan is deze cafeïne shampoo van Charlemagne er voor jou om je te helpen. Terwijl deze shampoo vettig haar bestrijdt versterkt deze shampoo ook je haarwortels zodat je haaruitval verminderd en je haargroei word gestimuleerd.

Voordelen:

? Door echte barbers ontwikkeld: De shampoo is ontwikkeld door barbers en kappers met jarenlange ervaring, en getest in de kapperszaken.

? Versterkt de groei: De shampoo biedt een natuurlijke groeiboost dankzij de circulatiebevordende werking.

? Zacht voor haar en hoofdhuid: Onze cafeïneshampoo voorkomt effectief haaruitval en bestrijdt vet haar. Met zijn milde formule is het ook geschikt voor de gevoelige hoofdhuid.

? Hoogwaardige vegan ingrediënten: Zink en niacine, de belangrijkste groeistoffen voor gezonde haarwortels, verbeteren en versterken de energietoevoer naar de haarwortels.

? Een lekkere frisse geur.

Gemaakt in Duitsland

Premium kwaliteit doordat deze shampoo jarenlang is ontwikkeld door barbers in Duitsland met jarenlange ervaring in het vak. Gemaakt met de passie om producten te leveren van de hoogste kwaliteit.

Optimaal resultaat

Voor optimaal gebruik wordt aangeraden dagelijks goed in te masseren en vervolgens minimaal 2 minuten te laten inwerken voordat u de shampoo uitspoelt.

Ingrediënten:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Lauryl Glucoside, Glycerin, Caffeine, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Gluten, Panthenol, Urtica Dioica Extract, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-10, Sodium Benzoate, Alcohol Denat., Citric Acid, Salicylic Acid, Parfum

Specificaties

  • Merk: Charlemagne
  • EAN: 8720929474394
  • Inhoud (ml): 200.0
  • Inhoud in liters: 0.2
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 220.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten