Charlemagne Round Brush - Ronde haar borstel

4113225
22.95 19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
JustAnotherStore
4,1 Sterren
Charlemagne Round Brush - Ronde haar borstel
22.95 19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ben jij op zoek naar de perfecte haarborstel die volume toevoegt aan je kapsel? Dan is deze round brush voor jou. Gebruik deze borstel gemakkelijk terwijl je je haar föhnt. Met de rubberen grip zorgt de borstel voor een moeitelijk haarstyling ervaring en kan er niets meer mis gaan met je kapsel!

Voordelen

? Licht in gebruik: Deze borstel is van licht en vrijwel onbreekbaar materiaal gemaakt, wat zorgt voor een fijne en makkelijke ervaring voor jou en je haar!
? Zacht op je scalp: Door de met rubber afgeronde borstelharen voelt deze borstel niet hard op je hoofdhuid en krijg je zelfs een kleine massage op je hoofd terwijl je jouw kapsel perfectioneerd.
? Makkelijk te reinigen: Doordat de borstel niet moeilijker en ingewikkelder is gemaakt dan nodig is is deze makkelijk te reinigen door deze even onder de lopende kraan te laten.
? Ook te gebruiken voor je baard: Door het compacte design kan je met deze borstel ook je baard stylen voor de perfecte look.

Gemaakt in Duitsland

De producten van Charlemagne zijn allemaal ontwikkeld door echte barbers en kappers in Duitsland met jarenlange ervaring in het vak. Met ieder de passie om goede producten te leveren, deze zijn dan ook eerst getest bij barber en kapperszaken!

Specificaties

  • Merk: Charlemagne
  • EAN: 8720929474462
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: PVC
  • Afmeting (cm): 21x3,8x3,8 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 40.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten