Charlemagne The Sea Salt Spray - Zeezout Spray

4113229
22.95 19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
JustAnotherStore
4,1 Sterren
Charlemagne The Sea Salt Spray - Zeezout Spray
22.95 19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Zie jij er elke ochtend tegenop je haren weer goed te doen? Werkt je haar soms gewoon niet mee? Dan is deze Charlemagne Seasalt spray echt iets voor jou. Een paar sprays en je hebt moeiteloos het mooie kapsel dat je wilt. In een paar seconde gaan je vermoeide lokken naar de coole haardos van een surfer en blijft urenlang zo zitten.

Voordelen:


? Perfect als pre-styler: Voor het verdere stylen is dit perfect, doordat het een lichte hold geeft en het haar een beter volume geeft.

? De hoogste kwaliteit: Het product is gemaakt door ervaren barbers om te verzekeren dat alleen de beste producten in je haar komt.

? Vegan ingrediënten: Ook zijn er geen dierentests gedaan met deze producten

? Te gebruiken als anti-hitte spray: Met een paar spraytjes kun je de föhn veilig gebruiken zonder je haar te beschadigen!

? Geschikt voor alle haartypes en kapsels: Of je nou krullen of steil haar hebt, donker of blond. Deze spray is te gebruiken bij alle haartypes!

Gemaakt in Duitsland

Premium kwaliteit doordat deze spray jarenlang is ontwikkeld door barbers in Duitsland met jarenlange ervaring in het vak. Gemaakt met de passie om producten te leveren van de hoogste kwaliteit.

Gemaakt met echt zeezout

Verschillend van vele andere haarsprays bevat deze spray echt zee zout. En zijn alle andere ingrediënten van hoge kwaliteit én vegan!

Ingrediënten:

Aqua, VP/VA Copolymer, Maris Sal, Polysorbate 20, Sodium Benzoate, Citric Acid, CI 42051, Parfum, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Coumarin

Specificaties

  • Merk: Charlemagne
  • EAN: 8720929474400
  • Inhoud (ml): 200.0
  • Inhoud in liters: 0.2
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 240.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten