Chef's Choice 4643 messenslijper - handmatig - 15°/20° - 3 fasen

3954324
92.00
Je kunt 18 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 18 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Sharp-as-a-Knife
4,6 Sterren
Chef's Choice 4643 messenslijper - handmatig - 15°/20° - 3 fasen
92.00
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Chef's Choice 4643 messenslijper - handmatig - 15°/20° - 3 fasen

Ontworpen om je favoriete mes weer scherp te krijgen: de Chef's Choice 4643 handmatige messenslijper zwart. Deze messenslijper maakt je messen snel en eenvoudig weer vlijmscherp, alsof je ze net nieuw hebt gekocht! Voor gladde en gekartelde messen.

Met de Chef's Choice messenslijper heb je in een handomdraai weer vlijmscherpe messen. Met een soepele handbeweging slijp je jouw messen eenvoudig en snel weer extra scherp. Zorg ervoor dat je voor gebruik de messenslijper op een stevige ondergrond zet en hem goed vasthoud. Reinig daarnaast je mes goed en droog het ook goed af! Door je mes daarna met beleid door de precisie-geleidingen te halen, slijp je het ruwe lemmet weer vlijmscherp. De precisie-geleidingen zorgen ervoor dat het mes over de hele snede weer vlijmscherp zal zijn. Inclusief polijsten. Zie de handleiding voor een stap-voor-stap uitleg voor het slijpen van je mes.

De Chef's Choice 4643 is een praktische en uitgebreide handmatige messenslijper die beschikt over drie fasen. Hierdoor kan je het mes zowel slijpen als daarna polijsten! En dat in zowel een snijhoek van 15° als 20°. De 4643 messenslijper is voorzien van 100% diamanten precisie-geleidingen. De messenslijpmachine is makkelijk hanteerbaar en maakt messenslijpen erg eenvoudig. De Chef's Choice 4643 is geschikt voor alle soorten keukenmessen en zelfs zakmessen (geen keramische messen). De eerste fase is voor het slijpen van het lemmet, de tweede fase voor het polijsten. Op deze manier houd je elk mes langer scherp en verleng je de levensduur van je favoriete gereedschap voor in de keuken.

  • De Chef's Choice 4643 handmatige messenslijper is ideaal om elk keukenmes snel en eenvoudig weer vlijmscherp te krijgen, inclusief polijsten!
  • Chef's Choice: de nummer 1 op het gebied van messenslijpers. Garandeert amateurkoks maar ook professionele chefs al jaren van vlijmscherpe messen!
  • Messen slijpen met drie verschillende fasen, waarvan fase 1 en 2 zijn voor het scherp slijpen (15°/20°) en fase 3 voor het polijsten.
  • Perfect voor alle kwaliteits keukenmessen, met zowel een glad als een (grof) gekarteld lemmet! Met 100% diamanten en precisie-geleidingen.
  • Wit met zwarte stijlvolle handmatige messenslijper. Geleverd op blister. Compact in formaat dus eenvoudig op te bergen!

Garantie

Chef'sChoice geeft één jaar garantie op de handmatige slijpers en drie jaar garantie op de elektrische slijpers. Chef'sChoice is niet verantwoordelijk voor de reparaties of vervangen van defecte of beschadigde componenten als gevolg van stroomuitval, het gebruik van verlengsnoeren of lage spanning.

Het merk Chef's Choice

Passion to create world's best. Dit is de visie waarmee Chef'sChoice zijn producten ontwikkeld. Ze zijn wereldwijd nummer 1 op het gebied van slijptechniek. In 1985 is door Edge Craft de eerste Chef'sChoice in de markt gebracht. Chef'sChoice staat voor alleen de beste kwaliteit en helpt graag met het verlengen van de levensduur van alle soorten messen.

Specificaties

  • Merk: Chef's Choice
  • EAN: 0087877464395
  • Materiaal slijpgedeelte: RVS
  • Materiaal: Edelstaal

Beoordelingen

Gesponsorde producten