Claude Bell Hair Liss Keratine Shampoo 500ml.

3569506
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Hair Liss Keratine Shampoo voedt en verzacht de haarvezel.


Hair Liss Keratine Shampoo is speciaal voor dof haar dat moeilijk te stijlen is. Hair Liss Keratine Shampoo is verrijkt met keratine dat de de haarvezel voedt en verzacht. Het ontwart het haar, maakt glad, repareert en verbetert de haarkracht. Voor maximale efficiëntie, gebruik vervolgens Hair Liss Keratine Balsem. Hair Liss Keratine Shampoo zit in een handige pompflacon en bevat een extra grote inhoud voor langdurig gebruik.

Keratine is het belangrijkste eiwitcomponent van het haar. Het heeft veel natuurlijke eigenschappen en geeft het haar:
- De glans: keratine heeft het vermogen om licht te reflecteren. Wanneer keratine perfect is gevormd, hebben de schubben van de cuticula een perfect gladde vlakke voorzijde en geeft het haar een prachtige spiegelende finish.
- Plasticiteit: Keratine zorgt voor de plasticiteit van het haar, dat wil zeggen zijn vermogen om een bepaalde vorm te behouden. Het verlengt daarom de effecten van geföhnd of glad haar.
- Elasticiteit is de meest verbazingwekkende eigenschap van keratine, de keratine gestructureerde helices verdraaide vezels maakt het haar te rekken als een veer en keert gemakkelijk terug naar zijn oorspronkelijke lengte.

Gebruiksaanwijzing:
Breng de shampoo aan op nat haar, doe dit met een masserende beweging tot het gaat schuimen.
Laat de shampoo een paar minuten intrekken en spoel het vervolgens af met warm water.

Inhoud:
500ml.

Specificaties

  • EAN: 3700227702851

Beoordelingen

Gesponsorde producten