Clean Air Optima Etherische olie Lavendel

4186544
16.90
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Clean-Air-Optima
4,8 Sterren
Clean Air Optima Etherische olie Lavendel
16.90
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Etherische Olie - Flesje 10 ml

Een etherische olie is een vluchtige, vloeibare en geurige substantie die door aromatische planten wordt afgescheiden. De cellen die voor deze geurafscheiding verantwoordelijk zijn kunnen zich zowel in de bovengrondse delen (bloemen, bladeren, takjes en twijgen) als in de onderste delen (wortels, wortelstok) van de plant bevinden. Het is een product dat gemaakt is van een grondstof met dezelfde naam, door middel van distillatie of, in het geval van fruit, door mechanische persing. Etherische olie wordt ook wel eens essentiële olie genoemd.

De biologische olie is te gebruiken in een luchtbevochtiger, luchtreiniger en een aroma diffuser. Etherische oliën worden al eeuwen gebruikt om fysiek en mentaal te ontspannen. Naast het verlichten van stress, zorgt de olie ook voor een harmonieuze geur in huis.

Lavendel is een essentiële olie die verkregen is via stoomdestillatie van de bloeiende toppen van de echte lavendel. De opbrengst aan essentiële olie is voor echte lavendel rond de 1% dat wil zeggen dat er gemiddeld 100 kilo plantenmateriaal nodig is voor 1 liter lavendelolie! Lavendelgeur werkt kalmerend en verzachtend. Bovendien brengt het de emoties en de geest in evenwicht en kan ook bij depressiviteit helpen. De olie schenkt liefde en tederheid en beschermt tegen negativiteit. Lavendel stimuleert het denken en ontspant de zenuwen. Het is een ideale geur voor in de slaapkamer omdat lavendel rustgevende effecten heeft en een diepere slaap stimuleert.

Specificaties

  • Merk: Clean Air Optima
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: Essential Oils Lavender - 10 ml bottle
  • EAN: 8718546312038
  • Vermogen (Watt): 0.0
  • Waterniveau indicator: Ja
  • Aan/uit indicator: Ja
  • Afmeting (cm): 7x2x7 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 200.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten