Clean Air Optima Reiniger & Ontkalker

4100856
14.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
iZi-Deals
4,6 Sterren
Clean Air Optima Reiniger & Ontkalker
14.95
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Clean Air Optima® Reiniger & Ontkalker voor het hygiënisch reinigen en grondig ontkalken van onze luchtbevochtigers en luchtwassers is ontwikkeld in samenwerking met het op dit gebied toonaangevende Zwitserse bedrijf Düring AG, merkhouder van Durgol®. Clean Air Optima® Reiniger & Ontkalker is eenvoudig toepasbaar, materiaalvriendelijk, veilig, geurloos en werkt snel en grondig. Bovendien is dit hoogwaardige product biologisch afbreekbaar.

Na intensieve research en grondige tests is een ideaal reinigings- en ontkalkingsproduct voor onze luchtbevochtigers en luchtwassers ontstaan, dat exclusief onder het merk Clean Air Optima® in Europa wordt vermarkt. Het research doel was om een product te maken dat zowel hygiënisch reinigt als grondig ontkalkt om de levensduur van de luchtbevochtiger te verlengen en een optimale bevochtigingshygiëne te garanderen.

Om een betere reiniging, optimale bevochtigingshygiëne en een langere levensduur van de luchtbevochtiger en luchtwasser te kunnen verzekeren, raden wij regelmatig gebruik van onze Clean Air Optima® Reiniger & Ontkalker aan. Na gebruik zijn de apparaten hygiënisch schoon en direct weer klaar voor gebruik.

De brede toepassing van de Clean Air Optima® Reiniger & Ontkalker De Clean Air Optima® Reiniger & Ontkalker kan ook worden gebruikt voor het ontkalken van andere huishoudelijke apparaten met uitzondering van keukenapparaten voor voedselbereiding en drankbereiding.

Het product bevat anorganische zuren, onderhoudsmiddel en hulpstoffen. Biologisch afbreekbaar

Specificaties

  • Merk: Clean Air Optima
  • EAN: 8718546312472
  • Afmeting (cm): 17,6x4,5x17,6 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 500.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten