Colorations Houten Fotolijst Raket, Set van 12

4426746
48.58
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Dobeno
4 Sterren
Colorations Houten Fotolijst Raket, Set van 12
48.58
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Maak prachtige houten fotolijsten met ruimtethema met deze knutselset! Personaliseer ze voor speciale gelegenheden zoals Moederdag, Vaderdag, Grootoudersdag, Leraarwaardering en Feestdagen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Deze fotolijsten zijn ideaal voor thuisonderwijs en vakantie- en zomerknutselwerk.


  • Gemakkelijk te decoreren: Versier deze houten fotolijsten met vloeibare waterverf, stiften of verf. Ze zijn eenvoudig te monteren met sleuven.
  • Leuke knutselactiviteit: Kinderen zullen het geweldig vinden om deze houten raketframes te versieren en te personaliseren. Ze kunnen hun eigen aandenken maken of aan anderen cadeau geven. Perfect voor thuisonderwijs.
  • Maak een aandenken: Kinderen kunnen deze leuke, blanco, 3D houten ruimteschip- en raketfotolijsten versieren en personaliseren. Het zijn geweldige cadeaus voor vrienden en familie. De afmetingen van elke doos zijn 11,5 cm x 15 cm met een fotogebied van 4 cm.
  • De kunst van het leren: Creëren met kunst bevordert creatieve expressie, creatief denken, individualiteit en zelfexpressie. Deze knutselset biedt de mogelijkheid om te praten over ruimteverkenning, de planeten, zwaartekracht, wandelen op de maan en nog veel meer.
  • Ontwikkel fijne motorische vaardigheden: Deze knutselkit stimuleert de opbouw van fijne motoriek door te schilderen en andere materialen te gebruiken om deze houten, 3D Rocket Ship-fotolijsten te versieren.

Productspecificaties

  • Merk: No brand
  • EAN: 5710903622807
  • Kleur: Multikleur

Beoordelingen

Gesponsorde producten