Continental - Gootsteenontstopper van Rubber - 14 cm Diameter

4056086
13.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PoetsenNL
3,9 Sterren
Continental - Gootsteenontstopper van Rubber - 14 cm Diameter
13.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ontdek de Continental Gootsteenontstopper, een essentieel hulpmiddel voor elke keuken en badkamer. Deze professionele kwaliteit gootsteenontstopper is ontworpen om hardnekkige verstoppingen moeiteloos te verwijderen. Met een diameter van 14 cm en gemaakt van duurzaam rubber, is dit product niet alleen effectief, maar ook duurzaam en betrouwbaar.


Pluspunten

- Professionele kwaliteit garandeert effectieve resultaten - Gemaakt van duurzaam rubber voor langdurig gebruik - Eenvoudig in gebruik, ideaal voor elke dagelijkse huishoudelijke taken - Compact formaat van 14 cm, gemakkelijk op te bergen - Veelzijdig, geschikt voor zowel keuken als badkamer

Professionele Kwaliteit

De Continental Gootsteenontstopper is niet zomaar een gootsteenontstopper. Het is een professioneel gereedschap dat betrouwbare prestaties levert. Of je nu een klein probleem hebt in de keuken, of een grotere verstopping in de badkamer, deze ontstopper kan het aan.


Duurzaam en Betrouwbaar

Gemaakt van hoogwaardig rubber, is deze gootsteenontstopper ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. Het materiaal is niet alleen sterk, maar ook flexibel, waardoor het zich aanpast aan verschillende afvoermaten en -vormen. Bovendien zorgt de rode kleur ervoor dat je hem niet snel uit het oog verliest.


Praktisch en Eenvoudig in Gebruik

Met zijn compacte formaat van 14 cm, is deze gootsteenontstopper gemakkelijk te hanteren en op te bergen. Het is een handig hulpmiddel dat je eenvoudig kunt gebruiken wanneer je een verstopping in je gootsteen of afvoer tegenkomt.


Specificaties

- Kleur: Rood - Materiaal: Rubber - Diameter: 14 cm - Gewicht: Lichtgewicht voor gemakkelijk gebruik - Gebruik: Geschikt voor keuken en badkamer - Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie.

Specificaties

  • Merk: Continental
  • EAN: 8713331296173

Beoordelingen

Gesponsorde producten