COOCK 4-delig Ronde Springvorm Set - Bakvorm Rond - Taartvorm met Anti Aanbaklaag - 12 tot 28cm - Incl. Deegschraper

4346121
29.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Homewellproducts-nl
4,3 Sterren
COOCK 4-delig Ronde Springvorm Set - Bakvorm Rond - Taartvorm met Anti Aanbaklaag - 12 tot 28cm - Incl. Deegschraper
29.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Maak de mooiste taarten met de Coock bakvormen. Met de springvorm set kun je veel verschillende maten taarten maken. Kies tussen diameters van 12, 18, 24 of 28 cm. Daarnaast maak je met behulp van de bakvormen set ook stapeltaarten maken voor bijvoorbeeld een bruiloft of verjaardag. De bakvormen zijn erg makkelijk schoon te maken dankzij het handige kliksysteem, de antiaanbaklaag en de anti-lekrand. De bakvormen worden geleverd met een gratis deegschraper.

Eigenschappen:

Diameters: 12, 18, 24 en 28 cm Handig klikmechanisme Makkelijk schoon te maken Geschikt voor stapeltaarten Gemaakt van veredeld dun plaatstaal Antiaanbaklaag en anti-lekrand Geleverd met gratis deegschraper Inclusief E-Book met geheim taart recept

Ontvang dit recept direct na je bestelling in je mailbox. Deze taart is een heerlijke verrassing. Biscuitgebak, romige botercrème en zoete aardbeien zorgen voor een verwennerij! Met lekker veel verse aardbeien (wel 800 gram), is dit een van de meest lekkere manieren om aardbeien te gebruiken als ze in het seizoen zijn. Dit is een supermooi recept dat net zo heerlijk smaakt als het eruit ziet!

Maak de mooiste taarten

Met deze zes verschillende bakvormen kun je helemaal los laten gaan tijdens het bakken. Gebruik de verschillende maten springvormen bijvoorbeeld om stapeltaarten te maken. Je kunt elke taart naar wens snijden met de gratis meegeleverde taartsnijder. Zo creëer je ook met gemak verschillende figuren en vormen.

Makkelijk schoon te maken

De taartvormen zijn gemaakt van dun veredeld plaatstaal. Dit zorgt ervoor dat de bakvormen niet snel beschadigen en dus erg lang mee gaan. Ook zijn alle bakvormen voorzien van een antiaanbaklaag en een anti-lekrand. De lekvrije onderkant zorgt ervoor dat elke taart er prachtig uit ziet. Dankzij de teflon coating is het mogelijk om de plaat gemakkelijk te reinigen. Zo is de springvorm binnen mum van tijd weer schoon!

Eenvoudig in gebruik

Dankzij het handige kliksysteem van de bakvormen zijn ze erg eenvoudig te gebruiken. Je klikt ze simpelweg in elkaar als je het taartbeslag klaar hebt. Vervolgens klik je ze weer eenvoudig uit elkaar wanneer je ze af wilt wassen. De bakvormen zijn makkelijk op te bergen doordat ze perfect in elkaar passen.

Productspecificaties

  • Merk: Coock
  • EAN: 8721008015101

Beoordelingen

Gesponsorde producten