COOCK Keukengerei Set met Houder XL - Kookgerei Set 17 delig - Siliconen - BPA-Vrij - Ophangbaar - Incl. Opener

4346132
29.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Homewellproducts-nl
4,3 Sterren
COOCK Keukengerei Set met Houder XL - Kookgerei Set 17 delig - Siliconen - BPA-Vrij - Ophangbaar - Incl. Opener
29.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Homewell keukengerei is een complete set die bestaat uit extra grote diverse ophangbare keukentools om mee te koken en bakken. De kookgerei set is hittebestendig tot wel 250 graden celcius. De set Is op basis van siliconen, BPA-vrij, latex-vrij en plastic-vrij en heeft daardoor geen schadelijke effecten op jouw gezondheid. Het is geschikt voor anti-aanbakpannen zodat je je pannen niet beschadigt. Ook zijn ze vlekbestendig en makkelijk schoon te maken. De keukengerei set met houder is gemaakt van roestvrij staal met siliconen uiteinden en daardoor vaatwasserbestendig.

Eigenschappen:

● Complete set: 16 delig (XL)

● Gratis handige dopopener

● Hittebestendig tot 250 graden celcius

● Vrij van BPA, latex en plastic

● Vlekbestendig en hygiënisch

● Geschikt voor anti-aanbakpannen

● Gemaakt van roestvrij staal

● Siliconen uiteinden

● Vaatwasserbestendig

● Ophangbaar

● Koelt snel af

Keukengerei houder

Deze keukengerei set met houder maakt koken nog leuker. Dankzij deze set kun je alle kanten op en allerlei soorten gerechten maken. Het fijne aan deze set is dat het kookgerei wordt geleverd met een houder en met haakjes om de items mee op te hangen. Je kunt de tools in de houder opbergen voor een ruimtelijke keuken of je hangt ze op zodat jij het overzicht kunt behouden tijdens het koken.

Complete set

Wat je ook van plan bent te koken, met goed keukengerei zet jij de meest heerlijke gerechten op tafel. In deze complete set vind je onder andere diverse spatels, kooklepels, een garde en andere keukentools. Ze zijn vlekbestendig zodat je deze gemakkelijk kunt schoonmaken. Bacteriën kunnen zich niet nestelen en dat is een stuk hygiënischer. Dankzij het materiaal van het kookgerei set hoef je je geen zorgen te maken over krassen in je pan. Alle onderdelen van de set zijn geschikt voor anti-aanbakpannen.

Gebruiksvriendelijk

De complete keukengerei set is super makkelijk in gebruik. Het maakt het roeren en bakken een stuk lichter dan bij normale keukengerei. Alle onderdelen zijn gemaakt van roestvrij staal en siliconen. Hierdoor zijn ze niet alleen makkelijk af te wassen, maar ook nog een stuk beter voor je gezondheid. De tools zijn BPA-, latex- en plasticvrij waardoor deze geen schadelijke gevolgen hebben voor je gezondheid. Daarnaast geven de tools in deze set geen geuren, kleuren of andere stoffen af. Ben je klaar met koken? De items zijn vaatwasserbestendig en dat scheelt jou weer tijd!

Meegeleverd:

Openener Spatel Wokspaan Schuimspaan Bakspaan Pastalepel Pannenlikker Opscheplepel Soeplepel Vleestang Invetkwast Garde Spatel Boterspaan 10 Ophanghaken Houder om al jouw producten in op te bergen

Productspecificaties

  • Merk: Coock
  • EAN: 8720589186583

Beoordelingen

Gesponsorde producten