COOK-IT Combi Magnetron - 25L - Heteluchtoven en Grill - Vrijstaand

4482905
179.99
Je kunt 35 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 35 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Media-Evolution
4,5 Sterren
COOK-IT Combi Magnetron - 25L - Heteluchtoven en Grill - Vrijstaand
179.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Maak koken eenvoudiger met de COOK-IT Combi Magnetron

Maak koken eenvoudiger en geniet van meer culinaire mogelijkheden met de COOK-IT Combi Magnetron. Met een royale 25-liter capaciteit, 11 magnetron vermogensstanden en 10 kookprogramma's, biedt dit apparaat veelzijdigheid in je keuken. Het draaiplateau zorgt voor gelijkmatige verwarming, terwijl de automatische ontdooifunctie je helpt bij het snel ontdooien van voedsel. Dankzij de gehard glazen deur en het kinderslot blijft veiligheid een prioriteit. De verstelbare oven temperatuur (150°C tot 200°C), grill functie, hete lucht functionaliteit en energiebesparende modus voegen meer flexibiliteit toe aan je kookervaring. Ontdek hoe de COOK-IT Combi Magnetron je dagelijkse koken moeiteloos verbetert.

Voordelen van de COOK-IT Combi Magnetron

  • 25 liter capaciteit
  • 11 magnetron vermogensstanden
  • 10 verschillende kookprogramma's
  • Met draaiplateau
  • Automatische ontdooifunctie
  • Deur van gehard glas
  • Met kinderslot
  • Oven temperatuur verstelbaar van 150 graden tm 200 graden
  • Grill functie
  • Hete lucht functionaliteit
  • Energiebesparende functie

25 liter capaciteit:

Deze magnetron biedt voldoende ruimte voor gerechten van verschillende groottes, waardoor het ideaal is voor zowel individuele maaltijden als familiediners. Zijn compacte vormgeving bespaart tevens ruimte in je keuken. Daarnaast is de ruime capaciteit ook geschikt voor het gelijktijdig opwarmen van meerdere gerechten.

11 magnetron vermogensstanden:

Je kunt de kookkracht aanpassen voor optimale resultaten en daarbij de smaak, textuur en voedingswaarde van je gerechten behouden. Met variabele opties voor elke culinaire behoefte, biedt dit apparaat een scala aan mogelijkheden. Of je nu snel wilt opwarmen of langzaam wilt garen, de verschillende vermogensstanden maken het mogelijk.

10 verschillende kookprogramma's:

De magnetron vereenvoudigt het koken met voorgeprogrammeerde instellingen. Hierdoor kun je snel en gemakkelijk gerechten bereiden met slechts één druk op de knop. Dit leidt tot perfecte resultaten zonder gedoe. Bovendien kun je met de kookprogramma's ook experimenteren en nieuwe gerechten ontdekken.

Met draaiplateau:

Het draaiplateau zorgt voor een gelijkmatige verwarming van je gerechten, wat hotspots en ongelijk gekookt voedsel voorkomt. Dit leidt tot maximale benutting van de beschikbare ruimte. Daarnaast is het draaiplateau ook eenvoudig te verwijderen voor het verwarmen van grotere schalen of schotels.

Automatische ontdooifunctie:

Met de automatische ontdooifunctie kun je voedsel snel en gelijkmatig ontdooien zonder verlies van kwaliteit. Dit bespaart tijd en vermijdt gedoe bij de voorbereiding, terwijl de textuur en smaak van ingevroren gerechten behouden blijven. Bovendien kun je met deze functie ook delicate ingrediënten veilig ontdooien.

Deur van gehard glas:

De duurzame en veilige ontwerp van de deur is geschikt voor dagelijks gebruik en biedt een helder zicht op je gerechten tijdens het koken. Bovendien voegt het een vleugje moderne elegantie toe aan je keuken. Het geharde glas zorgt ook voor isolatie, waardoor de buitenkant van de deur koel blijft tijdens het koken.

Met kinderslot:

Het kinderslot beschermt nieuwsgierige handen en blikken, en voorkomt onbedoelde wijzigingen van instellingen. Dit creëert een veilige kookomgeving voor het hele gezin. Het kinderslot is eenvoudig te activeren en biedt gemoedsrust, vooral in een drukke keukenomgeving.

Oven temperatuur verstelbaar van 150 graden tot 200 graden:

Deze magnetron biedt een verstelbare oven temperatuur van 150 graden tot 200 graden, waardoor je kunt bakken, roosteren en grillen met de gewenste temperatuur. Dit stelt je in staat om een breed scala aan gerechten met precisie te bereiden. Of je nu een delicate soufflé of een knapperige pizza wilt maken, de instelbare temperatuur maakt het mogelijk.

Grill functie:

De grill functie voegt een knapperig en goudbruin laagje toe aan je gerechten. Hierdoor kun je je culinaire mogelijkheden uitbreiden met grilltechnieken en genieten van smaakvolle en textuurrijke resultaten. Of het nu gaat om het grillen van groenten of het afwerken van een lasagne, deze functie geeft een nieuwe dimensie aan je gerechten.

Hete lucht functionaliteit:

De hete lucht functionaliteit verspreidt warmte gelijkmatig voor consistente kookresultaten. Je kunt bakken, grillen en verwarmen met hete lucht, wat leidt tot optimale smaak en minimale kooktijden en energiebesparing. Deze functie is vooral handig voor het gelijkmatig bakken van taarten en broodjes, waardoor je altijd perfecte resultaten krijgt.

Energiebesparende functie:

Deze magnetron biedt een energiebesparende functie om het energieverbruik en de kosten te verminderen. Dit is een eco-vriendelijke optie die geen concessies doet aan prestaties, waardoor je bijdraagt aan duurzaam koken en wonen. Bovendien kun je met deze functie bewust energie besparen zonder in te leveren op functionaliteit en gemak.

Productspecificaties

  • Merk: Media Evolution
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 8720589768581
  • Maximale temperatuur (°C): 200
  • Type bediening: Knoppen met display
  • Inhoud in liters: 25.0
  • Vermogen (Watt): 1100.0
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 44x48x28 (LxBxH)
  • Magnetron/oven functies: Grill Hetelucht Ontdooien

Beoordelingen

Gesponsorde producten