Cosi Cosibridge vuurtafel 140x80 cm. - Black/Teak - Incl. gratis glasset

3966325
1399.00
Je kunt 279 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 279 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Cosi Cosibridge vuurtafel 140x80 cm. - Black/Teak - Incl. gratis glasset
1399.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Cosibridge vuurtafel 140x80 - black/teak - incl. gratis glasset

Nog wat langer genieten van een warme avond doe je met de Cosibridge vuurtafel. Deze tafel zorgt niet alleen voor sfeer, ook voor een boel warmte! Deze tafel is helemaal trendy, door het gebruikte teakhout en strak afgewerkte randen met zwart. Doordat alleen het midden gebruikt wordt voor het knusse vuur, heb je genoeg ruimte om de tafel te gebruiken voor een hapje en snacks. De gasfles wordt opgeslagen in een opbergvak onder de tafel, wel zo fijn als je deze tafel ook als blikvanger wilt gebruiken! Bij deze vuurtafel krijg je een glasset er gratis bij. Hiermee bescherm je jouw handen tegen de warmte en kan er geen wind bij het vuur komen. Vind jij deze vuurtafel ook zo mooi? Bestel dan direct online! 

Eigenschappen Cosi vuurtafel Cosibridge - 140x80

De Cosibridge 140x80 vuurtafel van Cosi is een duurzame keus. Dit komt doordat de tafel is gemaakt van aluminium en teakhout. Het aluminium is een milieubewuste keus doordat het materiaal lang mee gaat. Het teakhout wordt verandwoordt gekapt en staat bekend om zijn lange levensduur. Hierdoor geniet jij nog jarenlang van deze prachtige tafel! Bij deze tafel wordt een afdekplaat voor de brander meegeleverd. Wanneer de brander niet wordt gebruikt, kan je de volledige gebruik maken van het tafeloppervlakte! De gasbrander is netjes uit het zicht in een opbergvak onder de tafel. De Cosibridge 140x80 wordt geleverd met 30 mBar regelaar met gasslang, 3 keramische houtblokken, lavastenen, batterij en afdekplaat. 

Eigenschappen Cosi glasset

De Cosi glasset is gemaakt van gehard glas. Door het proces wat hierbij komt kijken is dit glas tot 5 keer sterker dan normaal glas. Het glas zal dan ook niet snel scheuren of breken, ook niet bij de warmte van het vuur. Met deze glasset zorg je ervoor dat er geen windvlagen bij het vuur komen en bescherm je (kinder)handen tegen de warmte. 

Deze set bestaat uit: 

1x Cosibridge vuurtafel - 140x80
1x Glasset

.

Productspecificaties

  • Merk: Cosi
  • EAN: 6090303343366
  • Vorm: Rechthoekig
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 140x50x80 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten