Cosi Cosiloft vuurtafel 100x100 cm - Black/teak - Incl. gratis glasset

4606269
1099.00
Je kunt 219 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 219 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Cosi Cosiloft vuurtafel 100x100 cm - Black/teak - Incl. gratis glasset
1099.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Cosiloft vuurtafel 100 x 100 cm. inclusief gratis glasset

Met de Cosiloft vuurtafel worden je borrelavondjes nog gezelliger! Deze stijlvolle vuurtafel heeft een fantastisch design en is een absolute aanwinst op je terras of onder je overkapping. Het open frame zorgt voor een ruimtelijke uitstraling en heeft een hoogte van 47 cm. Dezelfde hoogte als die van een loungetafel, perfect dus om je drankje op neer te zetten. De vuurtafel is namelijk ook te gebruiken als loungetafel. Deze eyecatcher mag zeker niet ontbreken in je tuin.

Eigenschappen Cosiloft vuurtafel

De Cosiloft vuurtafel is vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen en gaat dan ook jarenlang mee. Het frame van de tafel is gemaakt van aluminium en afgewerkt met een beschermende coating welke kras- en stootvast is. Om de gasfles uit het zicht te houden is er ook een opslagruimte gemaakt. Deze opslagruimte is mooi weggewerkt onder het teakhouten tafelblad. In deze ruimte past een gasfles van 5 kg. Het teakhouten tafelblad geeft de Cosiloft vuurtafel een warme uitstraling en combineert perfect bij het frame. Teak is een tropische houtsoort welke na verloop van tijd gaat vergrijzen. Ook kunnen er barstjes en haarscheurtjes ontstaan. Dit is een natuurlijk proces een heeft geen invloed op de kwaliteit van de Cosiloft. Let op dat je het teakhout nooit afdekt. Hierdoor kunnen er vlekken ontstaan die er niet of nauwelijks meer uit gaan. Het teakblad kan gewoon buiten blijven staan. Mocht je de ruimte hebben dan kun je de vuurtafel opbergen in je tuinhuis of garage. Deze Cosiloft vuurtafel wordt geleverd met een glasset. Hiermee bescherm je de vlammen tegen harde wind, daarnaast zorgt het voor een stukje veiligheid tegen nieuwsgierige kinderhanden. De glasset is gemaakt van gehard glas welke 5 keer sterker is dan gewoon glas.

Wat wordt er geleverd?

De Cosiloft vuurtafel wordt geleverd inclusief glasset, 30 mBar regelaar met gasslang, 4 keramische houtblokken, lavastenen, batterij en afdekplaat.

.

Productspecificaties

  • Merk: Cosi
  • EAN: 7435103079036
  • Vorm: Vierkant
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 100x47x100 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten