Cuisimax Handmixer met 5 standen en Turbo functie - Extra Krachtig 400W - Incl. Klopgardes & Kneedhaken

4474209
49.95 39.95
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
De-Gadgetwinkel
4,4 Sterren
Cuisimax Handmixer met 5 standen en Turbo functie - Extra Krachtig 400W - Incl. Klopgardes & Kneedhaken
49.95 39.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Mixen wordt nóg makkelijker dan het al was dankzij de Cuisimax Handmixer! Met deze mixer maak je eenvoudig en snel lekkere gerechten en beslag. De handmixer heeft 6 verschillende snelheden inclusief een Turbo stand en dankzij het compacte design is de Cuisimax Handmixer makkelijk op te bergen. Met een vermogen van 500W is deze mixer krachtiger dan de meeste mixers in deze prijsklasse, hierdoor is de mixer geschikt voor elke mixtaak! De klopgardes en deeghaken zijn eenvoudig schoon te maken in de vaatwasser en dankzij de roestvrijstale afwerking ziet de Cuisimax Handmixer er modern en trendy uit.

5-snelheidsstanden en extra turbofunctie

De Cuisimax elektrische handmixer met 400 watt krachtige motor heeft 5 snelheden om mee te mixen. Ideaal voor het kloppen, mixen en kneden. De handmixer beschikt ook over een turbofunctie waardoor het 2 x 5 snelheden kan draaien. Meng ingrediënten voor verschillende recepten, van het langzaam opkloppen van eiwitten of zware room op snelheid één tot het roeren van grove ingrediënten, zoals noten of chocoladeschilfers op snelheid vijf en turbosnelheid.

Met één knop uitwerpen

Deze handmixer is gemakkelijk en veilig te bedienen of schoon te maken. Als je de roestvrijstale haken/gardes wilt verwisselen of verwijderen, kun je deze eenvoudig ejecteren door op de 'eject'-knop te drukken. Om de roerders weer te installeren, lijn je tegelijkertijd het ene uiteinde van de roerder uit met het insteekgat en steekt u de roerders erin.

Compacte handmixer

De Cuisimax handmixer is compact en lichtgewicht, hierdoor kan het gemakkelijk worden opgeborgen. Met een lang netsnoer, dat lang genoeg is en gemakkelijk in de handige opbergbak kan worden opgeborgen wordt er nog meer ruimte bespaard in jouw keukenkast.

4 brede roestvrijstalen hulpstukken en opbergbak

De keukenmixer komt met 4 hulpstukken: 2 klopgardes en 2 kneedhaken, gemaakt van roestvrijstaal. Ze zijn sterk, moeilijk te breken, gemakkelijk schoon te maken en vaatwasmachinebestendig. Daarnaast zit er ook een handige opbergbak bij, perfect om de hulpstukken in kwijt te kunnen.

Specificaties

  • Merk: Cuisimax
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • Verpakkingsinhoud: 1x Cuisimax handmixer, 2x kneedhaken, 2x klopgardes, 1x Klopper
  • EAN: 8720256611295
  • Inclusief mix accessoire: Garde Kneedhaak
  • Vermogen (Watt): 400.0
  • Aantal snelheden: 6
  • Turbofunctie: Ja
  • Kleur: Wit
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1200.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten