Dasty - Ontvetter Set - Spuitflessen en Navullingen - 6 stuks - Inclusief Schuursponzen en Schoonmaakhandschoenen

4056029
27.39
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
DutchLabelStore.NL
4 Sterren
Dasty - Ontvetter Set - Spuitflessen en Navullingen - 6 stuks - Inclusief Schuursponzen en Schoonmaakhandschoenen
27.39
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Geef je huis een grondige reiniging met de Dasty Ontvetter Set, compleet met spuitflessen, navullingen, schuursponzen en Sorbo huishoudhandschoenen. Deze set van 6 stuks is ideaal voor het aanpakken van hardnekkig vuil op diverse oppervlakken, zowel binnen als buiten. Van keukenwerkbladen tot grills en van tuinmeubelen tot motoren, dit krachtige schoonmaakmiddel maakt alles stralend schoon. Trek de gele huishoudhandschoenen aan en ga aan de slag!


Pluspunten

- Krachtige ontvettende werking voor effectieve reiniging - Geschikt voor diverse oppervlakken, zowel binnen als buiten - Bevat Sorbo huishoudhandschoenen in maat M voor een comfortabele pasvorm - Inclusief schuursponzen voor het aanpakken van hardnekkige vlekken - Hoogwaardige set van 6 stuks voor een complete schoonmaakbeurt

Toepassingen

De Dasty Ontvetter Set is ideaal voor het reinigen van een breed scala aan oppervlakken. Gebruik het op keukenkastjes, afzuigkappen, ovens, gasfornuizen, radiatoren en meer. Het werkt ook uitstekend op buitenoppervlakken, zoals rolluiken, plastic of metalen tuinmeubelen en grills. Met de gele huishoudhandschoenen kun je veilig en comfortabel aan de slag.


Extra's

Naast de spuitflessen en navullingen bevat deze set ook schuursponzen en Sorbo huishoudhandschoenen. Deze handschoenen beschermen je handen tijdens het schoonmaken en zijn geschikt voor elke schoonmaakklus. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een comfortabele maat M pasvorm.


Specificaties

- Product: Dasty Ontvetter Set - Inhoud: Spuitflessen, navullingen, schuursponzen, Sorbo huishoudhandschoenen - Aantal stuks: 6 - Kleur handschoenen: Geel - Maat handschoenen: M - Eigenschappen: Krachtige ontvettende werking, geschikt voor diverse oppervlakken - Extra: Bevat schuursponzen voor hardnekkige vlekken - Levering: Bestel voor 16:00 uur voor levering op de volgende werkdag (geldig op werkdagen)

Productspecificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 5430002534015
  • Inhoud in liters: 1.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten