Dasty - Ontvetter Voordeelpack - 2 Spuitflessen en 10 Navullingen - Inclusief Sponzen en Schoonmaakhandschoenen

4056163
47.29
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
DutchLabelStore.NL
3,8 Sterren
Dasty - Ontvetter Voordeelpack - 2 Spuitflessen en 10 Navullingen - Inclusief Sponzen en Schoonmaakhandschoenen
47.29
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Dasty's Ontvetter Voordeelpack zorgt voor een glanzende schoonmaakbeurt zonder veel moeite. Deze set bevat 2 gebruiksklare spuitflessen en 10 navullingen, zodat je nooit zonder komt te zitten. Daarnaast bevat de set handige schoonmaakhandschoenen en sponzen voor een optimaal schoonmaakresultaat. De Dasty ontvetter is veelzijdig in gebruik en geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis, van keukenwerkbladen tot tuinmeubelen en van vlekken op kleding tot het schoonmaken van je barbecue.


Pluspunten

- Veelzijdig in gebruik: bruikbaar op diverse oppervlakken binnen en buiten het huis - Krachtige ontvetter: verwijdert moeiteloos hardnekkige vetvlekken - Voordeelpack: bevat 2 spuitflessen en 10 navullingen voor langdurig gebruik - Inclusief schoonmaakhandschoenen en sponzen voor optimaal schoonmaakresultaat - Milieuvriendelijk: de navullingen verminderen plastic afval

Waar en hoe te gebruiken

De Dasty Ontvetter is het ideale product voor de schoonmaak van uiterst vervuilde oppervlakken. Het is ideaal voor het verwijderen van minerale soorten vuil zoals verbrande olie en fijnstof en kan gebruikt worden op diverse oppervlakken. Denk hierbij aan rolluiken, plastic of metalen tuinmeubels, grills, motoren, vlekken op stoffen, kunstplanten en zelfs als vlekkenverwijderaar op kragen en manchetten voor de was.


Gebruiksmogelijkheden

De Dasty Ontvetter is een echte alleskunner. Het kan gebruikt worden voor het schoonmaken van keukenkastjes, werkbladen, afzuigkappen en filters, frituurpannen, ovens, gasfornuizen, koelkasten, radiatoren en nog veel meer. Het is ook geschikt voor het reinigen van allerlei soorten vlekken op muren, vloeren, kleding en meubels. Bovendien is de ontvetter ook ideaal voor het schoonmaken van tuingereedschap, barbecues, grasmaaiers, kettingzagen en zelfs hondenhokken en kattenbakken.


Specificaties

- Inhoud: 2 Spuitflessen en 10 Navullingen - Extra's: Inclusief Sponzen en Schoonmaakhandschoenen - Gebruik: Geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis - Werking: Krachtige ontvettende werking - Toepassing: Bruikbaar op diverse oppervlakken zoals metaal, plastic, stof en steen - Merk: Dasty - Navulbaar: Ja, de set bevat 10 navullingen voor de spuitflessen.

Specificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 7422257155112
  • Inhoud in liters: 1.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten