Dasty - Ontvetter Voordeelpakket - Spuitfles en Navulling (7 stuks) - Inclusief 5 Sponzen en Schoonmaakhandschoenen

4056034
30.09
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
DutchLabelStore.NL
3,8 Sterren
Dasty - Ontvetter Voordeelpakket - Spuitfles en Navulling (7 stuks) - Inclusief 5 Sponzen en Schoonmaakhandschoenen
30.09
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ontdek de kracht van Dasty Ontvetter Voordeelpack, inclusief een spuitfles, 6 navullingen en een set van 5 schoonmaak sponzen met een paar schoonmaakhandschoenen. Een onmisbaar onderdeel van je schoonmaakartikelen, ideaal voor het schoonmaken van harde oppervlakken en auto wassen. Deze krachtige ontvetter kan voor veelzijdige toepassingen worden gebruikt en zorgt voor een grondige reiniging.


Pluspunten

- Krachtige ontvetter voor grondige reiniging - Veelzijdig in gebruik, geschikt voor binnen- en buitenshuis - Ideaal voor het verwijderen van minerale soorten vuil zoals verbrande olie en fijnstof - Kan gebruikt worden op uiteenlopende oppervlakken zoals plastic of metalen tuinmeubels, grills, motoren en vlekken op stoffen - Voordeelpack met handige navullingen en schoonmaakartikelen zoals sponzen en handschoenen inbegrepen

Gebruik en Toepassingen

Dasty Ontvetter Classic is het ideale product voor de schoonmaak van zeer vervuilde oppervlakken, zowel voor binnens- als buitenshuis. Het is daarnaast perfect voor het verwijderen van vlekken op kragen en manchetten voor de normale was. Het is ook geschikt voor het schoonmaken van auto's, ideaal voor het wassen en ontvetten van je auto.


Meer dan 100 Toepassingen

Dasty Ontvetter Classic kan op meer dan 100 manieren worden toegepast. Gebruik het voor de schoonmaak van je keuken, tuinmeubels, auto, vlekken op stoffen en nog veel meer. Het is ook uitermate geschikt voor het reinigen van sport- en hobbyartikelen.


Specificaties

- Product: Dasty Ontvetter Voordeelpack - Inhoud verpakking: 1x Spuitfles, 6x Navulling, set van 5x sponzen en 1x schoonmaakhandschoenen - Gebruik: Geschikt voor het reinigen van harde oppervlakken en verwijderen van vlekken - Toepassing: Bruikbaar op diverse oppervlakken zoals plastic, metaal, stoffen en meer - Voordelen: Veelzijdig in gebruik, krachtige ontvettende werking, voordeelpack met handige navullingen en schoonmaakartikelen. Let op: De set van 5 schuursponzen en 1 paar schoonmaakhandschoenen is eenmalig inbegrepen bij je bestelling.

Specificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 7422257155136
  • Inhoud in liters: 1.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten