Dasty - Ontvetter Voordeelpakket - Spuitfles en Navullingen - 3 stuks - Inclusief Sponzen en Schoonmaakhandschoenen

4056166
18.19
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
DutchLabelStore.NL
3,8 Sterren
Dasty - Ontvetter Voordeelpakket - Spuitfles en Navullingen - 3 stuks - Inclusief Sponzen en Schoonmaakhandschoenen
18.19
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Klaar voor een ongeëvenaarde schoonmaakervaring? Ontdek de kracht van Dasty Ontvetter Voordeelpakket. Dit pakket bestaat uit een spuitfles en navullingen, ideaal voor het grondig reinigen van harde oppervlakken. En dat is nog niet alles, het wordt ook geleverd met handige sponzen en schoonmaakhandschoenen, waardoor je schoonmaakklusjes nog eenvoudiger worden. Met de Dasty ontvetter heb je een krachtig schoonmaakmiddel met ongekende ontvettende eigenschappen. Laat je verrassen door de kracht en efficiëntie van dit schoonmaakmiddel!


Pluspunten

- Krachtige ontvettende werking, perfect voor het schoonmaken van hardnekkige vlekken. - Bevat geen oplosmiddelen, hierdoor is het veilig voor jou en je omgeving. - Veelzijdig inzetbaar, geschikt voor vele toepassingen zowel binnens- als buitenshuis. - Voordeelpakket met spuitfles, navullingen, sponzen en schoonmaakhandschoenen. - Bevat een exclusieve grondstof, waardoor Dasty een unieke plaats inneemt in de markt.

Waar en hoe te gebruiken

Dasty Ontvetter Classic is het ideale product voor de schoonmaak van zeer vervuilde oppervlakken. Je kunt het zowel binnen- als buitenshuis gebruiken. Het is met name geschikt voor minerale soorten vuil zoals verbrande olie en fijnstof, maar ook op uiteenlopende typen oppervlakken, zoals rolluiken, kunststof of metalen tuinmeubels, grills, motoren en vlekken op stoffen.


Gebruiksaanwijzing

Spuit het product direct op het oppervlak. Bij hardnekkige vlekken laat je het 4-5 minuten inwerken en spoel je het daarna af. Let op: test het product eerst op een onopvallende plek om onverwachte verkleuringen te voorkomen.


Specificaties

- Merk: Dasty - Inhoud: 1 liter spuitfles en 2 liter navullingen - Inclusief: Sponzen en schoonmaakhandschoenen - Type product: Ontvetter - Oppervlakten: Geschikt voor diverse harde oppervlakken - Veiligheid: Bevat geen oplosmiddelen - Extra: Voordeelpakket met navullingen en schoonmaakhulpmiddelen Let op: Dit product is niet te gebruiken op materialen samengesteld uit policarbonaten, zoals doorzichtig plastic (Plexiglas) en douchecabines.

Specificaties

  • Merk: Gruttz
  • EAN: 7423525745707
  • Inhoud in liters: 1.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten