Dasty - Professional Ontvetter – Spray met Sproeikop 1000ml – 9 Stuks

4056172
49.99
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
DutchLabelStore.NL
3,8 Sterren
Dasty - Professional Ontvetter – Spray met Sproeikop 1000ml – 9 Stuks
49.99
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ervaar de krachtige werking van Dasty Ontvetter, jouw ultieme schoonmaakpartner voor harde oppervlakken. Deze veelzijdige reiniger en ontstopper biedt een ongeëvenaarde ontvettende werking. De verpakking bevat negen flessen van 1000ml, elk voorzien van een handige sproeikop. Ontdek de indrukwekkende reinigingskracht van Dasty Ontvetter, een product met een exclusieve grondstof in Europa.


Pluspunten

- Krachtige ontvetter: De Dasty Ontvetter is bijzonder effectief tegen natuurlijke en minerale vetten. - Veelzijdige reiniger: De ontvetter is geschikt voor vele toepassingen en oppervlakken. - Unieke formule: Dasty Ontvetter Classic bevat een exclusieve grondstof in Europa. - Milieuvriendelijk: Bevat geen schadelijke oplosmiddelen. - Handige sproeikop: Elke fles van 1000ml wordt geleverd met een sproeikop voor gemakkelijk gebruik.

Effectieve Reiniging

Dasty Ontvetter Classic is niet zomaar een reiniger. Het is een krachtige oplossing die speciaal is samengesteld om de moeilijkst te verwijderen soorten vuil aan te pakken. Dit maakt het een essentieel hulpmiddel voor elke schoonmaakklus. Of je nu worstelt met hardnekkige vetten, stofdeeltjes of andere verontreinigende stoffen die van buiten komen, Dasty Ontvetter biedt een grondige, effectieve reiniging.


Veelzijdige Toepassingen

Dasty Ontvetter Classic is geschikt voor vele toepassingen. Dankzij zijn krachtige ontvettende werking en veelzijdigheid, kan deze ontstopper en reiniger worden gebruikt op een breed scala aan harde oppervlakken. Van keukenoppervlakken tot badkamertegels, Dasty Ontvetter maakt het allemaal moeiteloos schoon.


Specificaties

- Productnaam: Dasty Ontvetter Classic - Inhoud verpakking: 9 x 1000ml flessen met sproeikop - Type product: Reiniger, ontvetter en ontstopper - Toepassing: Voor harde oppervlakken - Speciale grondstof: Exclusief in Europa - Oplosmiddelen: Bevat geen oplosmiddelen - Effectiviteit: Werkt tegen natuurlijke en minerale vetten, stofdeeltjes en andere verontreinigende stoffen - Verpakkingstype: Flessen met sproeikop - Gebruik: Voor huishoudelijk en professioneel gebruik.

Specificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 8785252103236
  • Inhoud in liters: 1.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten