Dasty - Super Ontvetter - 6 Liter - 6-Pack - Inclusief 5 Mondkapjes

4056171
25.09
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
DutchLabelStore.NL
3,8 Sterren
Dasty - Super Ontvetter - 6 Liter - 6-Pack - Inclusief 5 Mondkapjes
25.09
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Maak kennis met de Dasty Super Ontvetter, een krachtig schoonmaakmiddel voor harde oppervlakken in een handige 6-pack van 6 liter. Dit product is ideaal voor het opfrissen en ontkreuken van je kleding dankzij zijn sterke ontvettende werking. Ook krijg je er 5 mondkapjes bij voor extra hygiëne tijdens het schoonmaken. De Dasty Super Ontvetter is de perfecte aanvulling op je huishoudelijke artikelen, met zijn unieke formule die exclusief is voor Dasty in heel Europa.


Pluspunten

- Krachtige ontvettende werking, ideaal voor het opfrissen van kleding. - Veelzijdig in gebruik, bruikbaar op vele harde oppervlakken. - Bevat een unieke grondstof exclusief voor Dasty in Europa. - Geleverd in een handige 6-pack van 6 liter, genoeg voor meerdere schoonmaakbeurten. - Inclusief 5 mondkapjes voor extra hygiëne tijdens het schoonmaken.


Veelzijdige toepassingen

De Dasty Super Ontvetter is niet alleen geweldig voor het opfrissen van je kleding, maar kan ook gebruikt worden op verschillende soorten harde oppervlakken. Of je nu rolluiken, plastic tuinmeubels, grills of motoren schoon wilt maken, deze ontvetter is de oplossing voor jou. Het is zelfs effectief op moeilijk te verwijderen soorten vuil zoals natuurlijke en minerale vetten, stofdeeltjes en andere vervuilende stoffen.


Gebruiksaanwijzing

Voor het beste resultaat, spray je de Dasty Super Ontvetter direct op het oppervlak dat je wilt schoonmaken. Als het vuil hardnekkig is, laat het product dan 4 - 5 minuten inwerken en spoel het daarna af. Let op: dit product is niet bedoeld voor gebruik op materialen gemaakt van policarbonaten, zoals doorzichtig plastic (Plexiglas).


Veiligheidsinformatie

Bij gebruik op gekleurde oppervlakken of stoffen, test dan eerst op een onopvallende plek om onverwachte verkleuringen te voorkomen. Gebruik het product niet op het gehele oppervlak voordat je de kleurechtheid hebt getest.


Specificaties

- Type product: Ontvetter - Merk: Dasty - Inhoud: 6-pack, 6 liter - Extra's: Inclusief 5 mondkapjes - Exclusieve grondstof: Ja, uitsluitend in Europa voor Dasty - Gebruik: Hardnekkig vuil en vet verwijderen, kleding opfrissen en ontkreuken - Niet geschikt voor: Materialen gemaakt van policarbonaten, zoals Plexiglas.

Specificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 8719322889010
  • Inhoud in liters: 1.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten