DDpai X5 Pro 4K 2CH Wifi GPS 32gb dashcam

3935975
269.00
Je kunt 53 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 53 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
DDpai X5 Pro 4K 2CH Wifi GPS 32gb dashcam
269.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De DDpai X5Pro 2CH Dual neemt zowel aan de voor- als achterkant van de auto haarscherpe beelden op. De voorste camera is uitgerust met een hoogwaardige 8.0MP Sony beeldsensor en de achterste met een FullHD camera. De DDpai X5 Pro is tevens in staat om high-speed opnames te maken tot 90fps. Hiermee kunnen beelden later in super slowmotion worden afgespeeld.

Night vision 

Door het gebruik van de bovengenoemde 5.0MP beeldsensor in combinatie met de geavanceerde Hisilicon chip en F1.8 lens is de DDpai X5 Pro 2CH Dual in staat bovengemiddeld goede beelden in het donker te maken. Personen en kentekens worden door deze night vision functie herkenbaar in beeld gebracht. 

32gb eMMC geheugen

Deze dashcam is uitgerust met een intern eMMC geheugen van 32gb. Daarnaast kan het geheugen worden uitgebreid met een Micro SD kaarten tot 128gb. Dit is in totaal goed voor zo'n 10 uur aan 4K + FullHD opnames.

Digitale beeldstabilisatie

De digitale beeldstabilisatie in deze X5 Pro 2CH Dual zorgt ervoor dat hinderlijke trillingen uit het beeld worden gefilterd. De beelden zijn daardoor zeer vloeiend en scherp.

Ingebouwde GPS

De DDpai X5 Pro 2CH Dual heeft GPS ingebouwd, hierdoor worden de locaties van de plekken waar is gefilmd opgeslagen en wordt de actuele snelheid onderin beeld weergegeven. Met de speciale software van DDpai kunnen bovendien op de PC de gereden routes worden bekeken.

De laatste firmware voor DDPai is hier te downloaden.

Productspecificaties

  • Merk: DDPai
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: DDpai X5 Pro, DDpai X5 Pro achter camera, Houder met sticker, 3-wire Continue voeding (3.3 meter), Add-a-fuse zekering houders, Verbindingskabel
  • EAN: 6934915202898
  • GPS: Ja
  • Type extern geheugenslot: Micro SD
  • Kleur: Zwart
  • Wifi: Ja
  • Energiebron: Accu/Batterij

Beoordelingen

Gesponsorde producten