deurbell 6

4564960
113.76
Je kunt 22 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 22 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
SupertargetShop
2,8 Sterren
deurbell 6
113.76
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 93.30
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De "AeoteAeotec Doorbell 6, Slimme Deurbel, Meldingen, Visuele Signalen, Z-Wave Communicatie, Slimme Thuisomgevingc Doorbell 6" is een slimme deurbel ontwikkeld door Aeotec. Deze deurbel is ontworpen om u op de hoogte te stellen wanneer er iemand bij uw voordeur staat, of het nu gaat om bezoekers, bezorgingen of andere meldingen. Met de Aeotec Doorbell 6 kunt u meldingen ontvangen via geluiden, visuele signalen en meldingen op uw slimme apparaten, waardoor u de controle hebt over wie er aan uw deur is, zelfs als u niet thuis bent.

  • Deurbelgeluiden: De Doorbell 6 kan verschillende deurbelgeluiden genereren om u te waarschuwen voor bezoekers of meldingen.

  • Visuele indicatoren: Sommige modellen van de Doorbell 6 zijn voorzien van LED-lampen die kunnen knipperen in verschillende kleuren om visuele meldingen te geven.

  • Z-Wave-communicatie: De Doorbell 6 maakt gebruik van Z-Wave draadloze communicatietechnologie om verbinding te maken met uw slimme thuisnetwerk. Hierdoor kunt u meldingen ontvangen en acties ondernemen op basis van deurbelgebeurtenissen.

  • Compatibiliteit: De deurbel kan vaak worden gei¨ntegreerd met andere Z-Wave-compatibele apparaten en platforms, waardoor u het kunt gebruiken als onderdeel van uw bestaande slimme thuisomgeving.

  • Meldingen op slimme apparaten: Afhankelijk van de compatibiliteit met uw slimme thuisplatform, kunt u meldingen ontvangen op uw smartphone, tablet of ander compatibel apparaat wanneer de deurbel wordt ingedrukt.

  • Aanpasbare geluiden: U kunt vaak de deurbelgeluiden aanpassen aan uw voorkeur en stijl.

  • Eenvoudige installatie: De Doorbell 6 kan meestal eenvoudig worden gei¨nstalleerd door hem bij uw voordeur te monteren en te koppelen aan uw slimme thuisnetwerk.

De Aeotec Doorbell 6 kan een handige toevoeging zijn aan uw slimme thuisomgeving, waardoor u gemakkelijk op de hoogte kunt worden gebracht van bezoekers of meldingen aan uw deur.

Specificaties

  • Merk: 101 Woonideeen
  • EAN: 1220000015982
  • Te bedienen via mobiele app: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten