DeWalt DXF2410 24" (60 cm) Trommelventilator - 220W

4005725
289.00
Je kunt 57 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 57 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,8 Sterren
DeWalt DXF2410 24" (60 cm) Trommelventilator - 220W
289.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De DeWalt DXF2410 ventilator is een krachtige en veelzijdige oplossing voor luchtverplaatsing, geschikt voor zowel professioneel als thuisgebruik. Met indrukwekkende kenmerken en een duurzame constructie biedt deze ventilator uitstekende prestaties en betrouwbaarheid.

De DXF2410 wordt geleverd met handige accessoires, waaronder een 3,6 meter lang snoer dat je de vrijheid geeft om de ventilator op elke gewenste locatie te plaatsen, zonder je zorgen te maken over de nabijheid van een stopcontact. Dit zorgt ervoor dat je de ventilator kunt positioneren waar je hem het meest nodig hebt.

Deze ventilator is ontworpen met mobiliteit in gedachten. Dankzij het verrijdbare ontwerp kun je de ventilator gemakkelijk van de ene ruimte naar de andere verplaatsen, waardoor je snel en eenvoudig kunt profiteren van optimale luchtcirculatie waar nodig. Bovendien is de ventilator voorzien van een handvat, waardoor hij gemakkelijk te dragen is, zelfs tijdens het verplaatsen.

Een handig kenmerk van de DXF2410 is de kantelbaarheid, waarmee je de luchtstroom naar de gewenste richting kunt sturen. Hierdoor kun je de ventilator aanpassen aan je specifieke behoeften, of je nu de lucht op een specifiek gebied wilt richten of een groter gebied wilt bedekken. Deze functie biedt flexibiliteit en gemak.

Met een diameter van 60 cm en een vermogen van 220 Watt is de DXF2410 een krachtige ventilator die een aanzienlijke hoeveelheid lucht kan verplaatsen, wat zorgt voor effectieve koeling. Ondanks zijn krachtige prestaties blijft het geluidsniveau beperkt tot 66 dB, waardoor een comfortabele werkomgeving wordt gegarandeerd.

Als teken van betrouwbaarheid wordt de DeWalt DXF2410 ventilator geleverd met een garantie van 3 jaar.
Kortom, de DeWalt DXF2410 ventilator biedt een combinatie van kracht, mobiliteit en gebruiksgemak. Of je nu een ventilator nodig hebt voor je werkplaats, kantoor of thuis, deze betrouwbare keuze zal aan je verwachtingen voldoen.

Productspecificaties

  • Merk: DeWalt
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 6921183000912
  • Kleur: Geel
  • Materiaal: Metaal

Beoordelingen

Gesponsorde producten