Diamant Sabatier Les Amis du Chef - zakmes - sauslepel - kookpincet

Omschrijving

Ideaal voor elke professionele chef, maar ook voor de fanatieke amateurkok: de Diamant Sabatier Les Amis du Chef garneerset. Met deze set, bestaande uit een keuken zakmes, sauslepel en kookpincet, ben je te allen tijde goed voorbereid in de keuken!

  • Diamant Sabatier Les Amis du Chef garneerset bestaande uit een praktisch keuken zakmes, stijlvolle sauslepel en handige kookpincet!
  • De Chef's Mate (32 gram) is ideaal om kruiden te snijden en cressen, specerijen te doseren en verpakkingen te openen! Te openen met 1 hand.
  • De stijlvolle sauslepel is ideaal om elk gerecht af te maken of om aan de dinertafel te gebruiken! Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal.
  • De kookpincet (20cm) geeft je de mogelijkheid om elk gerecht de finishing touch te geven bij het opdienen en garneren. Gemaakt van roestvrij staal.
  • Ultralicht en past zo eenvoudig in bijvoorbeeld het borstzakje van een koksbuis, geleverd in mooie geschenkdoos en zo ook geschikt om cadeau te doen!

De Chef's Mate gebruik je onder andere bij het afsnijden van cressen en kruiden, maar je kunt hem ook gebruiken om voor het doseren van specerijen en kruiden. Ook is het Chef's Mate zakmes erg handig bij het snel openen van verpakkingen als je midden in de bereiding van je gerecht zit! De Chef's Mate is door de insparing in het lemmet erg snel en eenvoudig met 1 hand te openen tijdens het koken. Het lemmet is gemaakt van topkwaliteit molybdeenstraal, vljmscherp en heeft een prettige spitse punt voor het fijnste snijwerk.

Naast de Chef's Mate zitten in de Les Amis du Chef garneerset ook een mooie sauslepel en handige kookpincet, ideaal om elk gerecht tot in de kleinste details af te maken! Beiden zijn vervaardigd uit hoogwaardig RVS. De Diamant Sabatier Les Amis du Chef wordt geleverd in een bijpassende geschenkdoos en kan je zo ook uitstekend cadeau geven!

Garantie

Diamant Sabatier geeft levenslange garantie op elk product, tegen alle materiaal- en fabricagefouten. Kijk daarom altijd goed naar het lemmet: alleen bij het echte merk Diamant Sabatier staat naast ‘Sabatier’ ook ‘Le Diamant du Cuisinier’ en het Diamant-symbool; het symbool voor topkwaliteit.

Het merk

Het Franse Diamant Sabatier bestaat al ruim 40 jaar en levert niets dan topkwaliteit aan zowel professionele chefs als hobbykoks. Diamant Sabatier gebruikt voor de productie van hun messen vaak de wat zachtere staalsoorten. Deze bevatten minder koolstof, maar zijn makkelijk te slijpen en enorm roestvast. Mede dankzij het Franse gevoel voor stijl levert Diamant Sabatier gegarandeerd producten van topklasse.

Specificaties

  • Merk: Diamant Sabatier
  • Garantietermijn: Levenslang
  • EAN: 8711942012311
  • Materiaal: Edelstaal
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 115.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten