Diamond Dotz Simply Dotz Diamond SD4.412 Eagle Eye Art Kit 42x27cm

4052661
19.13
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Speelgoedtrading
4,3 Sterren
Diamond Dotz Simply Dotz Diamond SD4.412 Eagle Eye Art Kit 42x27cm
19.13
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Met de diamond painting sets van SIMPLY DOTZ is het kinderspel om aan de slag te gaan met de nieuwe glitterhobby. DIAMOND DOTZ® is een fascinerende, nieuwe creatieve techniek: schilderen met kleine strassteentjes - glinsterend als echte diamanten! Zeer vergelijkbaar met het principe van schilderen op nummer, worden sprankelende diamantschilderkunstwerken steen voor steen gemaakt met een onmiskenbaar glanseffect.

Met zijn populaire glitterproducten laat het merk DIAMOND DOTZ® talloze kleine en grote hobbykunstenaars schitteren over de hele wereld. Er is voor elk wat wils, want verschillende moeilijkheidsgraden van beginner tot gevorderd tot professional stellen jong en oud in staat om een ??nieuwe, creatieve hobby te beginnen.

Het sprankelende motief Eagle Eye is perfect voor alle fans van diamond painting
De set bevat alles wat nodig is om de afbeelding te maken: een sjabloon gemaakt van hoogwaardig bedrukte stof, gekleurde DOTZ-stenen, de DOTZ "Stylus"-pen, een doorzichtige schaal, voldoende was en gedetailleerde, meertalige instructies.

Zodra je je nieuwe glitterfoto af hebt, kun je deze prachtig inlijsten (lijst niet inbegrepen) om je eigen 4 muren een persoonlijk tintje te geven. Wij beloven je hoge kwaliteit, productveiligheid en ongelooflijke glans en sprankeling met je SIMPLY DOTZ-motief.

Specificaties

  • Merk: Diamond Dotz
  • EAN: 4895225925681
  • Aantal stuks in verpakking: 1

Beoordelingen

Gesponsorde producten