Diervriendelijke Muizenval - Voor Binnen En Buiten

3426194
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Muizen vangen op een diervriendelijke manier
De diervriendelijke muizenval helpt je om muizen waar je in of om het huis last van hebt te vangen. Dit doe je dan echter wel op een manier waarbij je de muis geen pijn hoeft te doen. Ze worden gewoon levend gevangen en ze blijven ook in leven nadat ze gevangen zijn genomen. Dit is te danken aan de luchtgaten die erin gemaakt zijn. Zo kan het dier gewoon blijven ademen en kan je de muis uitzetten waar deze geen kwaad kan.

Meerdere keren te gebruiken
Wie last heeft van muizen, zal dit probleem vaker zien terugkeren. Het voordeel van het gebruik van de diervriendelijke muizenval is dat deze hierop gebouwd is. Dat betekent dus dat de val herbruikbaar is. Na het vangen van een muis, is er gewoon de volgende keer weer een nieuwe muis mee te vangen. Omdat de val gemakkelijk schoon te houden is, hoef je ook niet bang te zijn voor bijvoorbeeld ziektes die overgebracht worden door de uitwerpselen en urine van de muis die erin opgesloten zit.

Overal te gebruiken
De diervriendelijke muizenval is bestand tegen allerlei soorten omstandigheden. Daardoor is het niet alleen een handig hulpmiddel voor in huis. Het is ook mogelijk om er buiten in de directe omgeving gebruik van te maken. Ook in de tuin kunnen muizen immers flinke schade aanrichten. Om dit te voorkomen is het dan handig dat de knaagdieren snel en op een zachtaardige manier te vangen zijn.

Specificaties

  • EAN: 8720168573872
  • Ongediertebestrijding tegen: Muizen

Beoordelingen

Gesponsorde producten