Difrax S-fles natural 170 ml Blossom Roze

3205911
14.98
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Babydrogist-nl
2,4 Sterren
Difrax S-fles natural 170 ml Blossom Roze
14.98
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Difrax S-fles 170 ml
Babyfles Difrax S fles 170 ml Blossom Roze De Difrax S-fles Natural Blossom 170 ml is de populairste babyfles voor baby, papa en mama. Het speciale anti-darmkrampjes ventiel en de S-vorm zorgen voor een constante stroom van flesvoeding. De roze Anti-colic babyfles is vanaf de geboorte te gebruiken en ideaal in combinatie met borstvoeding.
  • Vermindert de kans op darmkrampjes, spugen en boeren
  • Ergonomische vorm stimuleert natuurlijke voedingshouding
  • Ideaal voor combinatie flesvoeding en borstvoeding
De unieke S-fles is vanaf de geboorte (ook bij premature baby's) te gebruiken. De S-fles heeft een afschroefbare bodem. Zo kun je de roze S-fles makkelijk vullen met ijsblokjes moedermelk en na gebruik eenvoudig reinigen. Borstvoeding kun je rechtstreeks in de S-fles Natural kolven met de mamavriendelijke Difrax borstkolf. S fles anti colic tegen darmkrampjes Difrax Blossom Pink Het Anti-colic ventiel voorkomt vacuüm zuigen en zorgt voor een constante doorstroom van de flesvoeding. Dit vermindert de kans op boeren, spugen en buikkrampjes bij je baby.
De S-fles is de eerste babyfles die niet alleen zorgt voor een ideale drinkhouding voor je baby, maar ook voor een ontspannen zithouding voor jou als ouder - dankzij de speciale S-vorm! De Difrax S-babyflessen zijn er in verschillende trendy kleuren en maten.
Let op: Controleer voor elk gebruik of het luchtgaatje in het midden van het ventiel open is door er enige malen in te knijpen.
 

Productspecificaties

  • Merk: Difrax
  • Merk: Difrax
  • EAN: 8711736552535

Beoordelingen

Gesponsorde producten