Digitale klok met weerstation XL Fysic FKW-2500

2073278
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De radiografische digitale klok met weerstation XL Fysic FKW-2500 is een digitaal weerstation waarbij de nadruk ligt op het groot weergeven van de informatie.
Zo zijn de weergave van de tijd, de binnen- en buitentemperatuur en de weersverwachting extra groot afgebeeld op het scherm.


Radiografisch gestuurd

De Fysic FKW-2500 geeft ten alle tijden de juiste tijd weer. Dit komt doordat het weerstation radiografisch gestuurd is. Dit wilt zeggen dat er geen intern mechanisme is dat de tijd bij houdt, maar dat deze continu de exacte tijd ontvangt van een zendmast. Hierdoor is de digitale klok met weerstation Fysic FKW-2500 in staat om niet alleen de juiste tijd weer te geven, maar past deze zichzelf ook automatisch aan bij het overschakelen tussen de zomer- en wintertijd.


Temperatuurweergave

De digitale klok met weerstation Fysic FKW-2500 geeft behalve de tijd ook de binnen- en buitentemperatuur weer op het scherm. Het bepalen van de buitentemperatuur gebeurt middels een losse buitensensor die de temperatuur meet en deze draadloos doorstuurt naar de digitale klok met weerstation Fysic FKW-2500. De binnentemperatuur wordt gemeten door de digitale kok zelf. Dankzij deze twee metingen weet u als gebruiker ten alle tijden zowel de binnen- als de buitentemperatuur.


Wekkerfunctie

De radiografische digitale klok met weerstation Fysic FKW-2500 is tevens voorzien van een wekkerfunctie waarmee het mogelijk is om tot 4 alarmen in te stellen. Hiermee kunt u de radiografische digitale klok met weerstation Fysic FKW-2500 ook gebruiken als medicijnalarm of als wekker wanneer u moet opstaan.


Productspecificaties van de digitale klok met weerstation XL Fysic FKW-2500:

Kleur: zilverExtra groot displayMeet binnen- en buitentemperatuurGeanimeerde weersvoorspelling 12-24 uurMakkelijk te lezen icoontjes: zonnig, licht bewolkt, bewolkt, regenachtig, sneeuwAltijd de juiste tijd (DCF-gestuurde klok/RCC)Weergave van tijd, dag en datumWekkerWerkt op batterijen (optioneel verkrijgbaar)Voeding buitensensor: 2x AAAVoeding digitale klok: 3x AA
Bereik tot 30 meterTaal instelbaar (NL, FR, DE, GB, ES, IT, DK en RU)Schermgrootte (b*h) 194 x 166mmOok verkrijgbaar in kleinere variant

Bestel de digitale klok met weerstation Fysic FKW-2500 gemakkelijk en snel.

Specificaties

  • Merk: Fysic
  • EAN: 8712412576944

Beoordelingen

Gesponsorde producten