Dimbare Grote Zoutlamp 4-5KG Himalayazout– Tafellamp – Sfeerlamp – Himalaya Zoutsteen Nachtlampje – Dimbaar – Incl. E-bo

4347457
34.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Holistic-Life
4 Sterren
Dimbare Grote Zoutlamp 4-5KG Himalayazout– Tafellamp – Sfeerlamp – Himalaya Zoutsteen Nachtlampje – Dimbaar – Incl. E-bo
34.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Kies je voor deze zoutlamp vanwege het prachtige, zachte licht? Of vanwege de positieve effecten op je gezondheid en je stemming? Deze zoutlamp is handgemaakt van 100% Himalayazout, waardoor je ook 100% geniet van de voordelen. In het E-book dat je cadeau krijgt vertellen we je hier meer over. Lees verder over de inhoud van dit complete pakket met extra’s.

8 voordelen van deze Himalaya zoutlamp:
? Warm licht voor een gezellige en unieke sfeer
? Altijd gezuiverde lucht
? Meer rust en ontspanning
? Een betere nachtrust
? Verbeterde stemming
? 100% natuurlijk, want puur Himalayazout
? Helpt tegen angst en depressie
? Inclusief dimmer: Gewenste sfeer voor elk moment

Let op! Elke zoutlamp heeft een unieke vorm.

Warm en sfeervol licht
Deze zoutlamp verspreidt een mooi, zacht licht in de ruimte. De natuurlijke rood-roze gloed zorgt voor een rustgevende sfeer en voor positieve energie. Natuurlijk biedt deze zoutlamp wanneer hij aan staat de meeste (gezondheids)voordelen, maar ook wanneer de lamp uit staat is het een stijlvolle aanwinst voor iedere ruimte in je huis.

Dimmer
Bij de zoutlamp ontvang je een lichtsnoer met dimmer. Hierdoor creëer je zelf de juiste sfeer voor elk moment. Ook maakt het de Himalaya zoutlamp nóg meer geschikt als nachtlamp en is hij ideaal om te gebruiken als je ’s nachts borstvoeding moet geven.

Verbetert de energiebalans in je huis
Een zoutlamp verbetert de energiebalans in de ruimte. Dit werk als volgt: elektrische apparaten zorgen voor een overvloed aan (ongezonde) positieve ionen. Omdat de zoutlamp juist (gezonde) negatieve ionen afgeeft, ontstaat er weer balans. En dat voel je.

Natuurlijke luchtzuivering
De zoutlamp werkt als een natuurlijke luchtzuiveraar. Dit komt doordat de warmte van de lamp waterdamp aantrekt. Deze waterdamp bevat kleine, ongezonde deeltjes, zoals stofjes en luchtverontreiniging. Doordat deze deeltjes niet langer in de lucht zweven, wordt de omgevingslucht in de ruimte schoner.

Zuivere lucht = minder stress
Schonere lucht kan een positieve invloed hebben op de hoeveelheid serotonine (gelukshormoon) in je lichaam. Meer serotonine zorgt voor minder stress en dus meer ontspanning. Op deze manier kan deze zoutlamp zelfs helpen tegen angst en depressies

Betere nachtrust
Zoutlampen zijn ideaal voor op jouw nachtkastje of op die van jouw kinderen. De rood-roze gloed laat je ontspannen en zorgt dat je fijn afschakelt van een drukke dag. Ook wakker worden is een verademing, doordat je geen fel licht in je ogen krijgt maar een warm en natuurlijk licht.

E-book:
In ons E-book ‘Ontdek het Himalayazout’, vertellen we je nog meer over onder andere de werking en de gezondheidsvoordelen van jouw Himalaya zoutlamp.

Inhoud van de doos?
- 1x 100% Himalaya zoutlamp 2-3kg
- 1x e14 gloeilampje 15W
- 1x lichtsnoer inclusief dimmer
- Toegang tot E-book in het Nederlands

Bestel nu als cadeau voor jezelf of een ander
Als kers op de taart komt deze A-kwaliteit zoutlamp in een prachtige verpakking. Dit maakt de lamp perfect geschikt als cadeau: voor een housewarming, een verjaardag, bij samenwonen, babyshower, of natuurlijk als cadeau voor jezelf.

Productspecificaties

  • Merk: Holistic-Life
  • EAN: 8720726443548
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Fitting: E14
  • Schakelaar: Dimmer
  • Dimfunctie: Ja
  • Energiebron: Netstroom

Beoordelingen

Gesponsorde producten