Disciples: Liberation - Deluxe Edition - PC

3958752
42.33
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Disciples: Liberation - Deluxe Edition - PC
42.33
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Disciples: Liberation - Deluxe Edition kopen voor PC!

Stap in de duistere wereld van Disciples: Liberation, een meeslepende turn-based strategie-RPG die je meeneemt naar het grimmige land van Nevendaar. Als held moet je het opnemen tegen kwaadaardige krachten en rivaliserende facties in een episch avontuur vol strategische gevechten en diepgaande verhalen.

Jouw keuzes bepalen het lot

Ontdek een diepgaand verhaal waarin jouw keuzes het lot van de wereld bepalen. Beheer een diverse partij van helden en volgelingen, elk met hun eigen unieke vaardigheden en krachten. Neem deel aan turn-based gevechten waarbij tactiek en slimme beslissingen cruciaal zijn voor succes.

Ontdek de omvangrijke wereld van Nevendaar

Verken de uitgestrekte wereld van Nevendaar, ontmoet interessante NPC's, verzamel middelen en ontdek geheimen terwijl je jouw reis voortzet. Kies je facties verstandig, want jouw bondgenootschappen en rivaliteit zullen de loop van het spel beïnvloeden.

Speel een diepgaande campagne

Ervaar een uitgebreide singleplayer-campagne van meer dan 80 uur met drie acts, 270+ missies en vijf unieke eindes om te ontdekken. Verken een door oorlog verscheurde bovenwereld bestaande uit vier verschillende omgevingen - van weelderige bossen tot vurige vulkanische vlaktes en ijzige toendra's - en ontrafel de geheimen die dit land verbergt.

Ga samen op reis met vier in-game facties, elk met hun eigen motivaties en gameplay-prikkels, van trotse elvenclans tot meedogenloze ondode hordes. Kies uit vier uniek bekwame klassen en rekruteer anderen om je zaak te versterken terwijl je je eigen verhaal schrijft.

Bouw je basis met kostbare hulpbronnen en politieke kennis, creëer een plek van planning en heiligdom. Stel je leger samen uit meer dan 50 eenheden, verbeter zowel staal als spreuk en neem deel aan ingewikkelde gevechten die passen bij jouw speelstijl. Daag je moed uit tegen dodelijke bazen met unieke strategieën, en laat je beslissingen je lot bepalen terwijl je evolueert als leider.

Ga samen met een vriend online en strijd om de suprematie in Disciples: Liberation, waar elke keuze telt en het avontuur op je wacht!

Geschikt voor leeftijden vanaf 16 jaar.

Bekijk de gameplay trailer van Disciples: Liberation!

Productspecificaties

  • Merk: Plaion
  • Adviesleeftijd: vanaf 16 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Koch Media
  • EAN: 4020628678739
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: PC

Beoordelingen

Gesponsorde producten