Douchekruk HC9500

3918235
49.00
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Zonfo
4,5 Sterren
Douchekruk HC9500
49.00
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Met de douchekruk HC-9500 hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw balans en evenwicht onder de douche. Deze kleine en handige douchekruk is voorzien van anti-slip doppen onder de poten, wat voor meer stabiliteit en zekerheid zorgt. Echter heeft deze douchekruk iets, wat de meeste niet hebben. Dat is namelijk de draaibare zitting. U kunt met e´e´n handige beweging zich draaien in de douche, om bijvoorbeeld de shampoo fles te pakken zonder de kruk te hoeven verplaatsen.

Zorgt voor meer zekerheid

Het bewegen en verplaatsen in een douche is niet voor een ieder weggelegd. Dit kan verschillende oorzaken hebben, maar vaak kan dit worden teruggekoppeld aan evenwicht en stabiliteit. Met de draaibare douchekruk HC-9500 kunt u weer zorgeloos douchen, dankzij de anti-slip doppen onder de poten. Deze doppen zorgen ervoor dat de douchekruk HC-9500 extra stabiel is, waardoor u meer zekerheid heeft om onder de douche te gaan.

Handig opbergplateau

Onder de zitting is er ook een handig opbergplateau, waardoor u uw spullen makkelijk bij de hand heeft. Staat er iets niet op het plateau, maar ergens anders in de douche? Door de draaibare zitting kunt u makkelijk rond bewegen in de douche, terwijl u veilig en stabiel zit. Het is dan ook makkelijk om de douchegel te pakken en weer terug te zetten op de plek.

Maken er meerdere mensen gebruik van de douche en is het daardoor niet handig dat de douchekruk HC-9500 blijft staan? Door het lage gewicht is deze gemakkelijk te verplaatsen, zodat de douche ook makkelijk door bijvoorbeeld uw partner gebruikt kan worden.

Productspecificaties

  • Merk: Excel
  • EAN: 8718858952106

Beoordelingen

Gesponsorde producten