Dreamolino Swan - 2 Stuck - ergonomisch zijslaper kussen

4518461
69.90
Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
TelSell
3,9 Sterren
Dreamolino Swan - 2 Stuck - ergonomisch zijslaper kussen
69.90
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Het Dreamolino Swan Pillow is een gezellig 7-in-1 comfortkussen dat je hoofd, nek, schouders, rug, heupen, knieën en bekken ondersteunt zonder je te verzwaren. Met zijn nauwsluitende, ergonomische zwanenhalsontwerp omhelst het je hele lichaam voor een behaaglijk gevoel de hele nacht lang.

Dit kussen helpt om je ruggengraat uit te lijnen en zorgt voor een comfortabele lighouding. Dankzij de taps toelopende pasvorm biedt het maximaal slaapcomfort en ondersteuning. En het beste eraan? Het combineert alle voordelen van een hoofd-, buik- en kniekussen - voor meer ruimte in bed!

Het Dreamolino Swan hoofdkussen is perfect voor alle slaaphoudingen: Zij-, rug- of buikslapers. Het is uiterst comfortabel en flexibel en past zich perfect aan alle lichaamsvormen aan. Het kan zelfs onaangenaam snurken verminderen, zodat je van een maximale nachtrust kunt genieten.

De hypoallergene Lyocell-stof van het kussen is ademend en laat warmte ontsnappen voor een koele en comfortabele slaapomgeving. Het is ook perfect als ondersteuningskussen tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Het Dreamolino Swan hoofdkussen is machinewasbaar en gemakkelijk schoon te maken voor een hygiënische slaapomgeving. Als je op zoek bent naar een kussen dat je het beste slaapcomfort biedt, dan is het Dreamolino Swan hoofdkussen de perfecte keuze voor jou!



ERGONOMISCHE ONDERSTEUNING: Het knuffelige, ergonomische zwanenhalsontwerp omhelst je hele lichaam voor een behaaglijk gevoel de hele nacht lang. Perfect voor alle slaaphoudingen: Zij-, rug- en buikslapers.

TOEPASSINGSGEBIEDEN: Ondersteunt je hoofd, nek, schouders, rug, heupen, knieën en stabiliseert je bekken. Dreamolino Swan helpt je ruggengraat uit te lijnen. Het dient ook als een perfect ondersteuningskussen tijdens zwangerschap en borstvoeding.

COMFORTABELE VERZORGING: Taps toelopende pasvorm voor maximaal slaapcomfort. Perfect voor alle slaaphoudingen. Dreamolino Swan is knus & flexibel - perfect voor alle lichaamsvormen en kan zelfs onaangenaam snurken verminderen.

ONGEMAKKELIJK ONDERHOUD: Machinewasbaar op 40 °C - voor hygiënisch reinigen. Ademende, hypoallergene Lyocell-stof zorgt voor luchtcirculatie en laat warmte ontsnappen.

LEVERING: 2x Dreamolino Swan hoofdkussen

Specificaties

  • Merk: Mediashop
  • EAN: 9010041052808
  • Materiaal buitenkant: Polyester
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polyester
  • Afmeting (cm): 110x60x15 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten