Drive Rollator Diamond Deluxe

2070553
214.95
Je kunt 42 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 42 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Zonfo
4,5 Sterren
Drive Rollator Diamond Deluxe
214.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De rollator Diamond Deluxe van Drive Medical is een veelzijdig inzetbare rollator die binnen een minuut is om te bouwen in een volwaardige transportrolstoel.


Rollator
De Diamond Deluxe rollator is een comfortabele rollator die dankzij de dikke wielen erg comfortabel loopt. De dikke wielen absorberen kleine schokken die door het lopen over hobbeltjes worden veroorzaakt. Dit zorgt voor een comfortabele loopervaring. De Diamond Deluxe rollator is voorzien van een flexibele rugband. Deze rugband biedt extra ondersteuning voor de gebruiker wanneer deze tijdens het lopen wilt uitrusten.


Afneembare voetsteunen

De Diamond Deluxe rollator wordt geleverd met afneembare beensteunen. Deze beensteunen zijn gemakkelijk middels een kliksysteem aan de voorkant van de Diamond Deluxe te bevestigen en te verwijderen. De beensteunen zijn tevens wegklapbaar wat het opstaan en het gaan zitten van de rollator gemakkelijker maakt. Om te voorkomen dat de voeten van de gebruiker van de beensteunen glijden, zijn de beensteunen voorzien van een band die helpt voorkomen dat de voeten naar achteren schuiven.
De beensteunen kunnen gemakkelijk worden meegenomen door deze in de tas van de rollator te plaatsen. De rollatortas is voorzien van een schouderband waardoor deze ook door de gebruiker kan worden getild.


Tansportrolstoel

De Diamond Deluxe rollator van Drive is binnen enkele ogenblikken te veranderen in een transportrolstoel. Dit maakt het mogelijk voor de gebruiker, wanneer deze niet verder kan lopen, om geduwd te worden in plaats van zelf te lopen. De flexibele rugband is naar de achterkant te duwen waardoor de de gebruiker via de voorkant op de transportrolstoel kan gaan zitten. Door vervolgens de beensteunen op de transportrolstoel te plaatsen kan de gebruiker comfortabel op de rolstoel gaan zitten om vervolgens voortgeduwd te worden. Dit maakt de transportrolstoel het ideale hulpmiddel voor ouderen en minder validen die graag wandelen maar niet in staat zijn om langere afstanden zelfstandig af te leggen.


Quick release wielen

De Diamond Deluxe rollator van Drive Medical is net als iedere andere rollator zeer compact op te vouwen waardoor deze gemakkelijk mee kan worden genomen in het openbaar vervoer. Een groot voordeel van de Diamond Deluxe rollator is dat de voorwielen van de rollator middels een Quick release systeem kunnen worden verwijderd. Hierdoor kan de rollator zeer compact worden opgevouwen en past deze in nagenoeg iedere auto.


Productspecificaties van de Rollator Diamond Deluxe:
Totale lengte: 104,2 cmTotale lengte zonder voetsteunen: 74 cmTotale breedte: 64 cmTotale hoogte: 94,5 cmBreedte tussen de achterwielen: 46 cmBreedte tussen de handvatten: 46 cmZitbreedte: 40 cmZithoogte: 54 cmZitdiepte: 19 cmHandvathoogte: 77 - 94,5 cmWieldiameter/ -breedte: 200/30 mmVouwmaat: 63 x 28 x 100 cmGewicht zonder voetsteunen: 8,8 kgTotaal gewicht: 10,3 kgMax. belasting: 136 kgBestel de Rollator Diamond Deluxe gemakkelijk en snel.

Productspecificaties

  • Merk: Drive
  • EAN: 5060266841033
  • Inklapbaar: Ja
  • Materiaal: Aluminium

Beoordelingen

Gesponsorde producten