DULA Afdekzeil - 3 x 4 meter - afdekfolie - Blauw - Waterdicht dekzeil

3933429
14.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
DutchLabelStore.NL
3,8 Sterren
DULA Afdekzeil - 3 x 4 meter - afdekfolie - Blauw - Waterdicht dekzeil
14.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Wil je ervoor zorgen dat je spullen veilig zijn tegen alle weersomstandigheden? Dan is het DULA afdekzeil in de kleur blauw dé oplossing voor jou. Met een afmeting van 3x4 meter is dit zeil ideaal voor het beschermen van tuinmeubelen, gereedschap, fietsen of een boot.

Het DULA afdekzeil is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat een optimale bescherming biedt tegen regen, sneeuw en andere weersinvloeden. Het zeil is waterdicht en UV-bestendig, waardoor het niet zal verkleuren of vervagen door blootstelling aan zonlicht. Ook is het zeil scheurbestendig en kan het tegen een stootje, zodat je erop kunt vertrouwen dat je spullen veilig en beschermd zijn.

Dankzij de blauwe kleur past het DULA afdekzeil perfect in elke tuin of op elk terras. Het zeil is bovendien gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen, zodat je het snel en eenvoudig kunt gebruiken wanneer je het nodig hebt.

Kortom, het DULA afdekzeil is dé oplossing om jouw spullen te beschermen tegen alle weersomstandigheden. Of je nu je tuinmeubelen wilt beschermen tegen regen of je boot wilt afdekken tegen sneeuw, met dit hoogwaardige afdekzeil ben je verzekerd van een optimale bescherming.

DULA Merk:

Maak uw werkdag gemakkelijk, efficiënt en leuk! Dat is ons doel met het merk DULA. Alle DULA-producten hebben dezelfde kwaliteitseisen als de bekende merken, tegen een scherpe, eerlijke prijs. Etiketten, labels, labelprinters en nog veel meer: het assortiment bevat een selectie van populaire kantoor- en facilitaire artikelen. Ontdek vandaag nog hoe hoe u met DULA uw werkplezier en productiviteit verhoogt en direct uw kosten verlaagt.

Productspecificaties

  • Merk: DULA
  • EAN: 8720847683137

Beoordelingen

Gesponsorde producten