Dunimed vloerbeschermer - Stoelmat

4304736
28.94
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Podobrace
4 Sterren
Dunimed vloerbeschermer - Stoelmat
28.94
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Bescherming

De Dunimed Vloerbeschermer - Stoelmat is ideaal voor het beschermen van de vloer op de werkplek en voor thuis. Vloeren zijn investeringen voor een langere periode, mits er goed met de vloer wordt omgegaan. Rollende wielen van bureaustoelen kunnen krassen veroorzaken, en kunnen de toplaag van de vloer beschadigen. Om beschadigingen te voorkomen kan de Dunimed Vloerbeschermer - Stoelmat gebruikt worden. De vloer blijft dankzij de Vloerbeschermer krasvrij. De Vloerbeschermer is gemaakt van 1,5 mm dikke PVC en heeft daardoor een lange levensduur. Zo kunt u een lange tijd gebruikmaken van de beschermer.

 

Transparant en stevig

De Dunimed Vloerbeschermer - Stoelmat is transparant, zo blijft de uitstraling van de vloer goed zichtbaar. De Vloerbeschermer is gemaakt van stevig PVC en afgedekt met een antisliplaag. Zo zal de stoel ook niet gemakkelijk weggeleiden van de werkplek. De afmetingen van de Vloerbeschermer zijn 91,4 x 122 cm. 

 

Stil en schoon werken

Om uw dagelijkse werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren, zijn afleidingen niet wenselijk. De Dunimed Vloerbeschermer - Stoelmat zal het geluid van de wielen dempen. Zo kunt u zich 100% focussen op de werkzaamheden zonder afleiding. Verder beschermt de Vloerbeschermer de vloer ook tegen vuil en knoeien, wat de hygiëne van de werkplek ten goede komt. De Vloerbeschermer is gemakkelijk schoon te maken met een doekje.

 

De Dunimed Vloerbeschermer - Stoelmat is in één afmeting verkrijgbaar. U vindt de specificaties hieronder terug.

 

Materiaal PVC
Kleur Transparant
Afmetingen 91,4 x 122 cm
Dikte  1,5 mm
Inhoud 1 Vloerbeschermer

 

Productspecificaties

  • Merk: Dunimed
  • EAN: 8720618171757

Beoordelingen

Gesponsorde producten