Durban/Mindo stoel-bank loungeset - 4-delig

4477706
2149.00
Je kunt 429 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 429 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Durban/Mindo stoel-bank loungeset - 4-delig
2149.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Durban/Mindo stoel-bank loungeset met loungetafel

Ga voor een huiselijke sfeer in eigen tuin met de Durban/Mindo loungeset. Het antracietkleurig frame en de licht grijze kussens vormen dé stijlvolle basis van deze Durban loungeset. De royale kussens zorgen voor een hoog zitcomfort. Met deze loungebank en -stoelen ben je verzekerde van een bijna perfecte loungeplek. Het enige wat dan nog mist is een ruime loungetafel. Bij deze set wordt er een Mindo loungetafel meegeleverd. Dat maakt deze loungeset een perfecte combinatie! Wil jij deze eigentijdse loungeset ook in jouw tuin hebben staan? Bestel dan direct online. 

Eigenschappen Durban loungeserie

Geniet van ultieme ontspanning met de onze Durban loungeserie. Het frame is gemaakt van aluminium in antracietkleur. Aluminium wordt veel gebruikt in tuinmeubelen door zijn positieve eigenschappen. Zo is aluminium licht van gewicht, roestbestendig en gaat het lang mee. Zo is het niet alleen een prachtige keuze, ook een duurzame. De armleuningen zijn voorzien van een rope motief. Dit geeft een moderne uitstraling aan deze loungemeubels. Deze serie bestaat onder andere uit loungestoelen, loungebank en een hoekbank. Door de licht grijze kussens ben je voorzien van een heerlijk zitcomfort waardoor je graag gaat zitten. 

Eigenschappen Mindo bijzettafel

De Mindo bijzettafel heeft een rond tafelblad van teakhout. Het teakhout is in smalle latten bevestigd waardoor je een unieke look krijgt! De tafelpoten zijn gemaakt van aluminium. Dit materiaal is stevig, onderhoudsvrij en licht van gewicht. Je kunt daardoor deze tafels eenvoudig verplaatsen naar een plek van jouw keuze! Het teakhouten tafelblad hoeft in principe niet behandeld te worden. Je kunt ervoor kiezen om het teakhout nog te behandelen met een teak shield om het hout vocht- en waterafstotend te maken. Het teakhout zal door middel van een natuurlijk proces ook een grijze kleur krijgen. Als je graag de huidige kleur wilt behouden kan je een teak protector gebruiken op het teakhout. 

Deze set bestaat uit: 

2x Durban loungestoel
1x Durban 3-zits loungebank
1x Mindo koffietafel 150x75 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Van der Garde Tuinmeubelen
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097330332356
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 42.0
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Aluminium
  • Afmeting (cm): 216x80x80 (LxBxH)
  • Geschikt voor aantal personen: 5

Beoordelingen

Gesponsorde producten