Dutch Garden - Schoffel - Hoogwaardig RVS - FSC Hout

3896230
60.99
Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Dutch Garden - Schoffel - Hoogwaardig RVS - FSC Hout
60.99
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 54.49
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Roestvrijstalen tuingereedschap van Dutch Garden laat jou jarenlang genieten van werk in de tuin. Kwalitatief goed gereedschap maakt het allemaal net een stukje makkelijker. Daar is deze schoffel een goed voorbeeld van. De steel van verantwoord FSC-hout zit stevig bevestigd aan de rvs schoffel. De tuinschoffel is 14 centimeter breed en de steel 150 centimeter lang. Door de kromming in de schoffel kun je eenvoudiger een hoek maken om op lastige plekken in de tuin te komen.

Waarom moet je schoffelen?
Schoffel regelmatig in je tuin om onkruid te voorkomen. Snij met behulp van het schoffelblad het onkruid vlak boven de wortels af. Het gedeelte van het onkruid wat nog net boven de grond blijft, droogt uit door de zon. Overdrijf het schoffelen niet, want dit kan ook gezonde grond uiteindelijk doen uitdrogen. Houd de schoffel vlak en beweeg deze onder het oppervlak heen en weer totdat de ongewenste platen losliggen.

Schoffel het onkruid los
Onkruid los schoffelen kun je doen in een licht vochtige grond. Dan raken de wortels van het onkruid wat makkelijker los. Ga niet schoffelen wanneer de grond erg nat is, de grond is dan zwaarder doordat het volgezogen is met water. Het zorgt er alleen maar voor dat het schoffelen zelf een stuk zwaarder wordt. Nog een andere factor om te voorkomen dat het schoffelen zwaar wordt, zorg dat je schoffel goed schoon en scherp blijft. Zo gaat de schoffel niet alleen langer mee, maar functioneert de schoffel ook beter.

Belangrijkste voordelen van de Dutch Garden roestvrijstalen schoffel

Schoffel van hoogwaardige roestvrijstalen kwaliteit
Handig hulpmiddel om onkruid te bestrijden
Met kromming in de schoffel om beter op lastige plekken te komen

Specificaties van de Dutch Garden roestvrijstalen schoffel

• Productgewicht in kg:
1,10
• Producthoogte in cm:
165,00
• Productlengte in cm:
6,30
• Productbreedte in cm:
14,20

Over Dutch Garden
Met Dutch Garden ga jij professioneel te werk in je tuin of terras. Hoogwaardig roestvrijstaal en sterk FSC-gecertificeerd (verantwoord bosbeheer) essenhout kenmerken het tuingereedschap. Zo geniet jij als tuinier of hovenier op een duurzame manier nog vele tuinseizoenen van je spades, harken of cultivators. Door jarenlange ervaring kent Dutch Garden de aspecten waar gebruiksvriendelijk tuingereedschap aan voldoet. Je tuin, gazon of terras onderhouden begint bij duurzaam en ambachtelijk materiaal van Dutch Garden.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448437264
  • Afmeting (cm): 15x7x165 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten