Dutch Garden - Verplantschepje Smal - Hoogwaardig RVS - FSC Hout

3896236
23.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Dutch Garden - Verplantschepje Smal - Hoogwaardig RVS - FSC Hout
23.99
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 21.89
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Naast het bredere verplantschepje, bevat het assortiment van Dutch Garden ook een smallere variant. Met het lange handvat van 31 centimeter geef je jezelf net wat meer ruimte bij het verpotten van plantjes. Het verantwoord FSC-hout in combinatie met het roestvrijstaal zorgen voor professioneel tuingereedschap, waar je nog jaren van geniet. Het schepje is voorzien van een maataanduiding, zo werk je heel precies en heb je een multifunctioneel tuingereedschap in de hand.

Waarom planten verpotten?
Door dit verplantschepje te gebruiken, maak jij het jezelf gemakkelijk om planten te verpotten. Maar wat is het nut van planten verpotten? Door plantjes te verpotten, geef je ze nieuwe voedingsstoffen die de groei stimuleren. Bovendien krijgen ze zo meer ruimte om uit te groeien tot een echte eyecatcher in je tuin. In grote plantpotten vindt het plantje meer grond en dus verstikken de wortels niet. Meer grond betekent ook meer water voor de plant, waardoor je minder vaak met de gieter in de weer moet om het plantje van water te voorzien.

Tuingereedschap eenvoudig opbergen
Ben jij klaar met je tuinwerkzaamheden? Dit verplantschepje is vast niet het enige product in je collectie tuingereedschap. Hoe houd jij het dan allemaal netjes? Dit verplantschepje van Dutch Garden is voorzien van een stijlvol en praktisch leren lusje, waarmee je dit tuingereedschap zo aan de haak hangt in de schuur.

Belangrijkste voordelen van het verplantschepje van Dutch Garden

Duurzaam rvs voor langdurig plezier van tuingereedschap
Helpt om je plantjes gezond te houden
Langer handvat voor meer mogelijkheden

Specificaties van het verplantschepje van Dutch Garden

• Productgewicht in kg:
0,305
• Producthoogte in cm:
48,50
• Productlengte in cm:
9,00
• Productbreedte in cm:
8,00

Over Dutch Garden
Met Dutch Garden ga jij professioneel te werk in je tuin of terras. Hoogwaardig roestvrijstaal en sterk FSC-gecertificeerd (verantwoord bosbeheer) essenhout kenmerken het tuingereedschap. Zo geniet jij als tuinier of hovenier op een duurzame manier nog vele tuinseizoenen van je spades, harken of cultivators. Door jarenlange ervaring kent Dutch Garden de aspecten waar gebruiksvriendelijk tuingereedschap aan voldoet. Je tuin, gazon of terras onderhouden begint bij duurzaam en ambachtelijk materiaal van Dutch Garden.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448437332
  • Afmeting (cm): 7x9x49 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 305.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten