EA Sports FC 24 - Nintendo Switch

4193852
65.10
Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4allshop
4,1 Sterren
EA Sports FC 24 - Nintendo Switch
65.10
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

EA Sports FC 24 kopen voor Nintendo Switch!

In EA Sports FC 24 voor Nintendo Switch speel je het volgende hoofdstuk van The Worlds Game!

Ben jij klaar voor een nieuw voetbalspektakel? EA Sports FC 24 is, nadat de samenwerking met FIFA tot een einde is gekomen, het startpunt van een nieuw tijdperk in de EA-franchise. Met nieuwe technologieën, data en functies ervaar je de evoluerende toekomst van het voetbal!

EA SPORTS FC 24 is een nieuw tijdperk voor The World's Game: meer dan 19.000 volledig gelicenseerde spelers, meer dan 700 teams en meer dan 30 competities die samenspelen in de meest authentieke voetbalervaring die ooit is gecreëerd.

Voel je dichter bij de wedstrijd met twee baanbrekende technologieën die in elke wedstrijd voor ongekend realisme zorgen: PlayStyles optimised by Opta en een ingrijpend gewijzigde Frostbite Engine die EA SPORTS FC 24 voor het eerst in de geschiedenis van EA SPORTS aandrijft op de Nintendo Switch.

PlayStyles geven sporters dimensies, waarbij gegevens van Opta en andere bronnen geïnterpreteerd worden tot kenmerkende vaardigheden die het realisme en de individualiteit van elke speler verhogen.

De ingrijpend gewijzigde Frostbite Engine levert The World's Game in levensechte details en maakt elke wedstrijd nog meeslepender.

EA SPORTS FC 24 introduceert ook een volledige Ultimate Team-ervaring op Nintendo Switch: ontwikkel clublegendes en verbeter spelers met de gloednieuwe Ultimate Team Evolutions, en verwelkom damesvoetballers op het veld, naast de heren, om je droomelftal samen te stellen.

Test je vaardigheden in Rivals, offline in Squad Battles of tegen de beste spelers in Champions, plus complete Doelstellingen, en doe voor de lol mee in Vriendschappelijke wedstrijden.

Of ga het veld op in Clubs en VOLTA FOOTBALL, personaliseer je eigen Prof en speel gedurende het hele jaar met vrienden.

EA SPORTS FC 24 is het volgende hoofdstuk in een meer vernieuwende toekomst van het voetbal.

Spel vereist een download van minstens 31 GB via een internetverbinding. Je moet mogelijk ook een Nintendo-account aanmaken of koppelen. Afhankelijk van je opslagruimte heb je mogelijk een microSD-kaart (apart verkrijgbaar) nodig. Opslageisen kunnen veranderen.

Dit spel bevat optionele in-game aankopen van virtuele valuta waarmee je virtuele in-game items kunt kopen, inclusief een willekeurige selectie virtuele in-game items.

FC-punten niet verkrijgbaar in België.

Er zijn bepaalde voorwaarden en beperkingen van toepassing. Zie https://www.ea.com/games/ea-sports-fc/fc-24/game-offer-and-disclaimers voor meer informatie.

Schrijf nu jouw eigen verhaal! EA Sports FC 24: beweegt als voetbal, speelt als voetbal en ziet eruit als voetbal!

Geschikt voor leeftijden vanaf 3 jaar.

Bekijk de kenmerken en gameplay van EA Sports FC 24!

Specificaties

  • Merk: Electronic Arts
  • Adviesleeftijd: vanaf 3 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Electronic Arts
  • EAN: 5035224125128
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: Nintendo Switch

Beoordelingen

Gesponsorde producten