EA Sports FC 24 - PS5

4193844
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

EA Sports FC 24 kopen voor PS5!

In EA Sports FC 24 voor PS5 speel je het volgende hoofdstuk van The Worlds Game!

Ben jij klaar voor een nieuw voetbalspektakel? EA Sports FC 24 is, nadat de samenwerking met FIFA tot een einde is gekomen, het startpunt van een nieuw tijdperk in de EA-franchise. Met nieuwe technologieën, data en functies ervaar je de evoluerende toekomst van het voetbal!

Met HyperMotionV*, PlayStyles (geoptimaliseerd door Opta) en een verbeterde Frostbite Engine worden bewegingen, het spel en de uitstraling van meer dan 19.000 authentieke spelers meeslepender dan ooit!

Of je nu kiest voor een snelle wedstrijd tegen je vrienden, de uitdaging aangaat in de carrièremodus, of online de strijd aangaat om je vaardigheden te testen tegen spelers van over de hele wereld, EA Sports FC 24 heeft voor elk wat wils.

Kenmerken:

HyperMotionV
Door gebruik te maken van volumetrische gegevens van meer dan 180 professionele heren- en dameswedstrijden wordt de beweging van spelers in de game nauwkeurig nagebootst, waardoor je een levensechte ervaring krijgt die rechtstreeks uit het echte voetballeven op het veld lijkt te komen.

Let wel: HyperMotionV is alleen beschikbaar op de PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC.

PlayStyles
Met behulp van PlayStyles krijgen sporters unieke dimensies, waarbij (statistische) gegevens van Opta en andere bronnen worden geïnterpreteerd tot karakteristieke vaardigheden die het realisme en de individualiteit van elke speler naar nieuwe hoogten tillen.

Frostbite Engine
Met de volledig herziene Frostbite Engine ervaar je de details nu op een nóg hoger niveau en geniet je van gameplay die realistischer is dan ooit.

Ultimate Team Evolutions
Maak van jouw spelers clublegendes! Met de komst van Ultimate Team Evolutions worden spelerskaarten dynamisch, die vervolgens geüpgraded kunnen worden via een evolutiepad. Zodra een speler bezig is, wordt een reeks uitdagingen ingeschakeld die, eenmaal voltooid, de statistieken, vaardigheden, posities en speelstijlen van je speler permanent zullen verbeteren.

Managers- & Spelerscarrière
Kies als manager nu jouw eigen trainersstijl en filosofie! Of je nu als Pep Guardiola vol de aanval kiest, of liever de bus parkeert a la José Mourinho, het is allemaal mogelijk. Bovendien kan je nu gebruikmaken van Prematch reports, waarmee je trainingen kan aanpassen om ze beter te laten worden. En dat was nog niet alles, want als je voor een spelerscarrière kiest, kan je gebruik maken van zaakwaarnemers die je nieuwe uitdagingen aan laat gaan, naar clubs kan brengen, je salaris vast kunnen stellen én, als je wat geluk hebt, je aan kunnen melden voor de Ballon D’or!

Cross-play
Leg contact met anderen of neem het op tegen vrienden via cross-play als je op een spelcomputer speelt van dezelfde generatie.

Let wel: cross-play is ingeschakeld in bepaalde modes op platforms van dezelfde generatie en niet beschikbaar voor de Switch-versie.

Disclaimer:
- Dit spel bevat optionele in-game aankopen van virtuele valuta waarmee je virtuele in-game items kunt kopen, inclusief een willekeurige selectie virtuele in-game items.
- FC-punten niet verkrijgbaar in België.

*Er zijn bepaalde voorwaarden en beperkingen van toepassing. Zie https://www.ea.com/games/ea-sports-fc/fc-24/game-offer-and-disclaimers voor meer informatie.

Schrijf nu jouw eigen verhaal! EA Sports FC 24: beweegt als voetbal, speelt als voetbal en ziet eruit als voetbal!

Geschikt voor leeftijden vanaf 3 jaar.

Bekijk de kenmerken en gameplay van EA Sports FC 24!

Productspecificaties

  • Merk: Electronic Arts
  • Adviesleeftijd: vanaf 3 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Electronic Arts
  • EAN: 5030937125120
  • Genre games: Avontuur

Beoordelingen

Gesponsorde producten