Eco Rain – Regendouchekop Tyler 30 CM Vierkant – Waterbesparende Regendouche – Hoge Druk – Groot - RVS - Zwart

4469101
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Een wellness gevoel ervaren tijdens het douchen?

De EcoRain™ maakt het mogelijk! Deze waterbesparende douchekop heeft een fijne, aangename en zachte water straal. Deze straal zorgt ervoor dat jij elke keer weer een Luxe Home Spa creëert in jouw badkamer. En dat terwijl je warm water bespaard – wat weer resulteert in besparing op energie van warm water tijdens het douchen!

Waterbesparend & hoge waterdruk

De EcoRain™ Douchekop is de beste in haar soort! Deze douchekop bespaart water en behoudt een hoge waterdruk, iets waar onze experts enorm trots op zijn. Bij de douchekop is een unieke techniek toegepast. De slimme douchekop XL combineert zuurstof met water, dit is gezonder voor je lichaam en het bespaart onnodig water!

In combinatie met de iconische siliconen douchetuitjes is er minder water nodig is om jouw lichaam te voorzien van een gezonde en krachtige waterstroom. Jaarlijks bespaart deze douchekop zo’n 136.510 liter aan water (en stookkosten) bij een gemiddeld gezin van 4 personen.

Extra grote Douchekop XL: Regendouche effect

De hoogstaande EcoRain™ Douchekop heeft alles in huis om de ultieme douchebeleving te creëren voor jou. Met een afmeting van 30 cm zorgt de Grote Douchekop ervoor dat jouw hele lichaam omringd wordt met heerlijke warme waterstralen. Vele douchekoppen zijn net te klein en zullen niet jouw volledige lichaam besproeien met dat heerlijke en warme water, een groot gedeelte vat dus kou door conventionele douchekoppen. Dat wil je liever niet, toch?

De EcoRain™ Douchekop brengt daar verandering in! Door haar extra brede douchekop creëert het een regendouche effect vanaf het moment dat je onder de douche stapt, waardoor je telkens weer geniet van een ruim oppervlakte van warm water.

Kenmerken:

  • Waterbesparend

  • Makkelijke installatie

  • Krachtige Waterstroom

  • XL Douchekop: 30 cm breed!

  • Aangename straal

  • Dure douche beurten zijn verleden tijd

De slimme douchekop voegt voldoende zuurstof toe aan het water wat resulteert in een gezondere huid; zonder dat je ook maar iets hoeft in te leveren op comfort. Klaar met douchen? Door het StopDrop-systeem minimaliseert de douchekop het nadruppelen nadat jij de kraan hebt dichtgedraaid, zo kun je in alle comfort afdrogen zonder nat te worden in de doucheruimte.

Sterk en Modern design

De duurzame douchekop is gemaakt van hoogwaardig materiaal, hierdoor staat de douchekop garant voor jarenlang douchegenot. De oppervlakte is voorzien van hoogwaardig RVS (Roestvrij staal) om de kwaliteit te waarborgen. Door haar moderne uiterlijk past de Douchekop perfect in iedere doucheruimte. De Douchekop Tyler is verkrijgbaar in meerdere afmetingen, vormen en kleuren. Zo kan jij altijd de beste keuze maken!

Makkelijk te installeren.

Je kan de EcoRain™ Douchekop eenvoudig binnen één minuut monteren zonder gereedschap. De douchekop past op 99% van alle douchestangen.

Over EcoRain

EcoRain maakt de perfecte douche-ervaring mogelijk! Het assortiment is ontworpen om je te voorzien van een luxe, verfrissende en ontspannende douche-ervaring. EcoRain laat zien dat een goede douche niet alleen een hygiënische noodzaak is, ook een moment van ontspanning en welzijn! EcoRain is betaalbaar, en komt komen met innovatieve functies, zoals waterbesparende douchekoppen. Geniet niet alleen van een wellness-ervaring onder de douche, maar bespaar ook op kosten zonder achteruit te gaan op kwaliteit. Haal hoge kwaliteit in huis en geniet van iedere douche-ervaring met EcoRain

Wanneer wil jij weer volop genieten van jouw douche?

Specificaties

  • Merk: Eco Rain
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 8720726446709
  • Materiaal: RVS
  • Afmeting (cm): 30x30x5 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1273.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten