Ecover Handzeep Gevoelige Huid Voordeelpak 6 x 250 ml ZERO Sensitive Ecologisch

4528315
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Distrilink
3,6 Sterren
Ecover Handzeep Gevoelige Huid Voordeelpak 6 x 250 ml ZERO Sensitive Ecologisch
29.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ecover Handzeep Pompje ZERO  - Verwen je handen met natuurlijke zachtheid!

Ontdek de puurheid van onze Ecover Zero 0% Zeep, een essentieel onderdeel van onze ZERO collectie. Deze handzeep is niet zomaar schoon; het is onze meest zuivere formule tot nu toe. Speciaal ontworpen met 0% geur- en kleurstoffen, minimaliseert het risico op allergieën en biedt het een zachte aanraking voor zelfs de meest gevoelige zielen. Dermatologisch getest, zodat je met een gerust hart kunt genieten van een vlekkeloze reiniging voor de gevoelige huid.

Kenmerken:

  • ZERO Geur en Kleurstoffen: Onze Zero 0% Zeep is vrij van geur- en kleurstoffen, waardoor het risico op allergieën tot een minimum wordt beperkt.
  • Speciaal Geformuleerd voor Gevoelige Huid: Ontworpen met de meest gevoelige zielen in gedachten, biedt deze handzeep een zachte en milde reiniging.
  • Dermatologisch Getest: Geniet van zorgeloos gebruik, want onze Zero 0% Zeep is dermatologisch getest om veilig te zijn voor de gevoelige huid.
  • ZERO Irritatie: Zeg vaarwel tegen irritatie, want deze formule is vrij van alles wat je niet wilt, waardoor alleen pure reinheid overblijft.
  • Duurzaamheid in een Fles: Een milieubewuste keuze, onze Ecover Zero 0% Zeep wordt geleverd in een voordeelverpakking van 6 x 250 ml, zodat je niet alleen goed voor jezelf zorgt, maar ook voor de planeet.
Ervaar de ultieme zuiverheid van Ecover Zero 0% Zeep. Kies voor een handwasroutine die niet alleen voor jou, maar ook voor de wereld zorgt. Bestel nu en ervaar de kalmerende kracht van eenvoudige, zuivere reiniging.

Over Ecover: Al 40 jaar is het onze uitdaging om schoon te maken en te wassen op basis van plantaardige ingrediënten zonder verlies van schoonmaakkracht. Met onze producten behaal je met een gerust geweten vlekkeloze resultaten. Onze producten bewijzen dat schadelijke stoffen niet nodig zijn om efficiënt te reinigen. Ze bevatten geen chemische ingrediënten die je niet in je buurt wil. Zo zijn ze meedogenloos voor vuil, vet en vlekken maar zacht voor jou, je gezin en de natuur.

Bij Ecover gaan ecologie en doeltreffendheid steeds hand in hand!

Productspecificaties

  • Merk: Ecover
  • EAN: 5412533418361
  • Aantal stuks in verpakking: 6
  • Inhoud in liters: 1500.0
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1750.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten