Ecover Handzeep Voordeelverpakking 6 x 250 ml - Ecologisch - Citrus & Oranjebloesem Geur - Zeeppompje Vrijstaand

4523235
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Distrilink
3,6 Sterren
Ecover Handzeep Voordeelverpakking 6 x 250 ml - Ecologisch - Citrus & Oranjebloesem Geur - Zeeppompje Vrijstaand
29.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ecover Handzeep Pompje Citrus & Oranjebloesem - Verwen je handen met natuurlijke zachtheid!

Verwen je handen met natuurlijke zachtheid met de Ecover Handzeep Pompje Citrus & Oranjebloesem. Deze aromatische handzeep biedt een verkwikkende ervaring bij elke wasbeurt, dankzij de betoverende geur van lavendel. Ontdek de perfecte combinatie van frisheid en luxe in één fles.

Kenmerken:

  • Aromatische Verfrissing met Citrus & Oranjebloesem: Geniet van de betoverende geur van lavendel bij elke handwas. Voeg een vleugje natuurlijke frisheid toe aan je dagelijkse routine.

  • Zijdezachte handen dankzij de kalmerende kracht van Citrus en Oranjebloesem: Ervaar een spa-achtige luxe in het comfort van je eigen huis, waar onze formule met Citrus en Oranjebloesem je handen niet alleen schoonmaakt, maar ook zijdezacht laat aanvoelen.

  • Dermatologisch Getest voor Gevoelige Huid: Zorgeloos genieten met onze dermatologisch geteste handzeep. Ontwikkeld om mild te zijn voor de gevoelige huid, biedt het een zachte reiniging zonder concessies te doen aan effectiviteit.

  • Voordeelverpakking - 6 x 250ml: Profiteer van onze voordelige verpakking en haal 6 flessen van 250ml Ecover Handzeep Lavendel in huis. Goed voor jou én het milieu. Gemakkelijk en duurzaam genieten van de kalmerende kracht van lavendel.

  • Natuurlijke Reiniging met een Luxe Touch: Ervaar de ultieme verwennerij voor je handen. De Ecover Handzeep Lavendel biedt niet alleen natuurlijke reiniging maar voegt ook een vleugje luxe toe aan je dagelijkse routine.

Ecover als product: Ervaar de ultieme verwennerij voor je handen met Ecover Handzeep Citrus & Oranjebloesem. Onze missie is niet alleen om effectieve en milieuvriendelijke producten te leveren, maar ook om een vleugje luxe toe te voegen aan je dagelijkse verzorgingsroutine. Kies voor Ecover en transformeer je handwasroutine in een moment van pure ontspanning en frisheid. Bestel nu en geniet keer op keer van de kalmerende kracht van lavendel.

Over Ecover: Al 40 jaar is het onze uitdaging om schoon te maken en te wassen op basis van plantaardige ingrediënten zonder verlies van schoonmaakkracht. Met onze producten behaal je met een gerust geweten vlekkeloze resultaten. Onze producten bewijzen dat schadelijke stoffen niet nodig zijn om efficiënt te reinigen. Ze bevatten geen chemische ingrediënten die je niet in je buurt wil. Zo zijn ze meedogenloos voor vuil, vet en vlekken maar zacht voor jou, je gezin en de natuur.

Bij Ecover gaan ecologie en doeltreffendheid steeds hand in hand!

Productspecificaties

  • Merk: Ecover
  • EAN: 5412533061079
  • Aantal stuks in verpakking: 6
  • Inhoud in liters: 1500.0
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1750.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten