edding BTWDESK Persoonlijke set voor de werkplek - assorti 7 stuks - diverse puntdiktes

4098606
10.89
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
edding BTWDESK Persoonlijke set voor de werkplek - assorti 7 stuks - diverse puntdiktes
10.89
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Set voor persoonlijk gebruik door slechts één persoon - op het bureau in kantoor of op de thuiswerkplek. Een vermindering van gezamenlijk gebruik van kantoormateriaal helpt mee om afstand te houden en toch productief te blijven. Inhoud van de set:
  • 1 hoogwaardige edding 1800 profipen zwart, met in metaal gevatte, 0,5 mm brede punt. De inkt is op pigment- en waterbasis.
  • 3 edding 2185 gelrollers rood, blauw, groen, met een puntdikte van 0,7 mm en gel-inkt op waterbasis. Beide producten zijn ideaal om op papier te schrijven en gedetailleerd te schetsen.
  • 2 edding 24 markeerstiften neon-groen en neon-roze, uit de EcoLine-serie met glanzende inkt; minstens 90% hernieuwbare grondstoffen.
  • 1 edding 25 permanent marker zwart, uit de EcoLine-serie met een ronde punt en een puntdikte van 1,5 tot 3 mm. De marker bestaat voor minstens 90% uit gerecycled materiaal (83% post-consumer).
De set is gemakkelijk in- en uit te pakken, dus: maximale flexibiliteit. Dit resulteert in gemakkelijke reiniging en snel desinfecteren van de werkvlakken van het bureau. Op het opvallende vlak aan de voorkant kan de naam van de eigenaar worden geschreven om zo verwisseling te voorkomen. Markers en stiften horizontaal opbergen. Hoogwaardige merkproducten. Voor presentaties en de organisatie van meetings en besprekingen zijn ook nog andere sets leverbaar.

Productspecificaties

  • Merk: Edding
  • EAN: 4057305037619

Beoordelingen

Gesponsorde producten