Elektrische Treinset 300 cm 92 stuks - Politie Auto's - Trein wagons - Jongens en Meisjes

Omschrijving

Een grote elektrische trein met een politiethema. Het speelgoed zal zowel jongere als oudere gebruikers plezieren. Het spel ontwikkelt ruimtelijke oriëntatie, technisch gevoel en verbeeldingskracht.

Liefhebbers zullen er dol op zijn:

auto's
helikopters
sporen en treinen
racen
de politie
Alles in één geweldig speelgoed!

Een baan met een trein en auto's zal uw kind urenlang plezier bezorgen. Van het bouwen van mooie constructies tot het spelen van gekke achtervolgingen door schurken!

Deze set bestaat uit 92 elementen die garant staan ??voor waanzinnig veel speelplezier!

TRACKS - veel onderdelen om een ??unieke track te creëren. En maar liefst 6 manieren om het te ordenen (de set bevat een folder met mogelijke constructies). De baan kan twee niveaus hebben, hij kan ook over een brug of zelfs een tunnel lopen!

Het opvouwen van de baan stimuleert de grip en ontwikkelt de fijne motoriek. En ook je fantasie. Alle elementen van de baan en omgeving - het politiebureau, tunnel, borden - kunnen worden gemonteerd en gedecoreerd (stickers). Het plezier begint met vouwen.

TREIN - Alle elementen zijn met elkaar verbonden door magneten . De driedelige trein bestaat uit:

Locomotief vooraan met motor (aangedreven door 2 AAA-batterijen - niet inbegrepen. Om de batterijen te plaatsen, draait u de schroef los waarmee het onderste, witte deel van het voertuig vastzit). De locomotief start na het indrukken van de witte rechthoekige knop aan de bovenzijde van het voertuig.

Wagen met dak dat open kan en ruimte voor figuren

Met de achterste locomotief kun je de trein handmatig achteruit rijden (geen motor).

4 POLITIEWAGENS EN EEN HELIKOPTER - een team dat elke slechterik zal vangen! De set bestaat uit een personenauto, een minivan en twee SWAT-trucks. Elke auto is anders en maakt indruk met de details van zijn afwerking en lak. Bevat ook een politiebureau met een landingsplatform op het dak.

POLITIEFIGUUR - kan met de trein reizen, het verkeer regelen of in het gebied patrouilleren.

De set stimuleert creativiteit, inspireert tot het spelen van rollen , maar leert ook over de taken van politieagenten. Voor de politie spelen is een goed excuus om je kind uit te leggen hoe het zich moet gedragen in een noodgeval, hoe de relevante diensten te informeren . Dankzij het speelgoed leert het kind de taken van de politie kennen, begrijpt hij beter wat zijn taak is en wanneer hij gebeld moet worden.

Daarnaast heeft het kind de mogelijkheid om de basis verkeersborden te leren en de gevolgen van gedrag dat de wet overtreedt.

Deze set is een geweldige manier om plezier te hebben met je leeftijdsgenoten, maar ook een geweldig excuus om tijd door te brengen tussen de generaties. De wachtrij of het spelen van politieagenten en dieven zullen ook geliefd zijn bij volwassenen die zeker hun jeugdherinneringen zullen ophalen.

Alle elementen van de set zijn gemaakt met veel aandacht voor detail, waardoor het kind zich nog beter kan inleven in de rollen. Volwassenen zullen ook de esthetiek waarderen.

De set bestaat uit 92 elementen.

In de doos vind je:

  • 36 sporen van verschillende vormen + connectoren

  • Tunel

  • Trein: 2 locomotieven en een wagen die open kan

  • 6 karakters

  • Politieagent

  • 4 politievoertuigen: 3 vrachtwagens en 1 auto

  • helikopter

  • Kartonnen politiebureau met een landingsplatform

  • Stickers set

  • Instructies voor de mogelijkheid om de baan te leggen

Afmetingen pakket: 52cm x 35cm x 8cm

Voeding: 2 AAA-batterijen

Speelgoed bedoeld voor kinderen vanaf 3 jaar.

Specificaties

  • Merk: Ikonka
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 5903039721050
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Kunststof

Beoordelingen

Gesponsorde producten