Ellie Pure Healing Collection sandalwood geurstokjes 80 ml - Fragrance sticks voor in huis of op kantoor - Huisparfum

4431594
19.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Voordeelstore
4,6 Sterren
Ellie Pure Healing Collection sandalwood geurstokjes 80 ml - Fragrance sticks voor in huis of op kantoor - Huisparfum
19.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Welkom bij de betoverende wereld van Ellie Pure sandalwood geurstokjes! Onze geurlijn, ontworpen door Ellie Pure Perfume, brengt je een harmonieuze mix van geuren die je meenemen op een reis vol aroma's die onze wereld regeren. Laat je betoveren door deze zuivere, natuurlijk geïnspireerde collectie klassieke, frisse interieurgeuren.

Een geurige reis: Stap binnen in de elegante wereld van onze sandalwood geurverspreider - een romige, warme en aromatische geur die ontspant en kalmeert. Met een capaciteit van 80 ml biedt deze aroma diffuser niet alleen een aangename geur, maar maskeert ook ongewenste geuren in je ruimte.

Verrijk je ruimte: Deze geurstokjes, doordrenkt met de hoogste kwaliteit parfumcomposities, zullen je huis vullen met een langdurig, aangenaam aroma. Speciaal geselecteerde aroma's nemen je mee naar een mystiek rijk van genot, geïnspireerd door de landen van het Oosten.

De betovering van sandelhout: Sandelhout, een romige, warme en zoete geur, staat bekend om zijn ontspannende en kalmerende eigenschappen. Verwen je zintuigen met deze Healing-lijn van Ellie Pure, en laat je meevoeren naar het mystieke land van verrukking.

Voor thuis en kantoor: Met een capaciteit van 80 ml is onze Ellie Pure sandalwood geurverspreider perfect voor zowel thuis als op kantoor. Laat je omgeving gevuld worden met een aangename geur die ongewenste geuren elimineert.

Een perfecte toevoeging: Deze geurverspreider is niet alleen een geweldige aanvulling op je ruimte, maar ook een prachtig cadeau dat dagelijks zorgt voor een bron van positieve emoties.

Kenmerken:

  • Houdbaarheid: 3 jaar
  • Materiaal: Glas/Hout
  • Geur: Sandalwood
  • Kleur: Zwart

Laat Ellie Pure Sandelhout Geurstokjes je omgeving omhullen en je dagelijkse ervaring verrijken met een betoverend aroma dat rust en sereniteit brengt.

Productspecificaties

  • Merk: Dr. Marcus
  • EAN: 5903686501265
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Glas

Beoordelingen

Gesponsorde producten